13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Brutálisan megégette okostelefonja az amerikai tinédzsert

2014. február 03.
2.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egyre inkább úgy tűnik, hogy az okostelefonok lassacskán több veszélyt rejtenek magukban, mint amennyi előnyt, hiszen míg nemrégiben éppen Lola, az egykori tini sztár számolt be arról, hogy felrobbant a kezében egy telefontöltő, addig kísértetiesen hasonló esett zajlott le a hétvégén a tengerentúlon is.

Lolával ellentétben azonban a Daily Mail információi szerint a 14 éves fiatal lány nem járt olyan szerencsésen, mint Lola, az amerikai tinédzsernek ugyanis farzsebében váratlanul lángra kapott alig néhány hetes iPhone-ja, ami előbb lángolni kezdett, majd fel is robbant a zsebben.

A kislányt másodfokú, tehát súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba, és egyelőre senki sem tudja, hogy a telefon mitől robbant fel, de szülei elmondása szerint semmiféle sérülés, vagy helytelen használat nem vezethetett a katasztrófáig.

A szerencsétlenül járt lány osztálytársai egyébiránt elmondták, hogy egy hatalmas durranásra lettek figyelmesek, majd a következő pillanatban óriási füstöt láttak a teremben, ám a tinédzser ekkor már lángokban állt.