9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Brutális: Éveken át temetőből lopták ebédjüket a kannibálok

2014. október 27.
1.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Hihetetlen történetet hozott nyilvánosságra az India Today magazin, akik egy olyan pakisztáni testvérpárról számoltak be, akik éveken át temetőből, friss tetemek kiásásával szereztek maguknak élelmet.

Az eset világszerte hatalmas botrányt okozott, a testvérpár ugyanis már évek óta fosztogatja a helyi temetőt, sőt mi több, arról is beszámoltak, hogy miként vitték haza, és milyen módon készítették el maguknak az emberi húsból készült ételeket.

A hírrel kapcsolatban a leginkább sokkoló az, hogy a két férfi szerint nem is követtek el bűncselekményt, legfeljebb kegyeletsértést, ami törvényileg helytálló kijelentés, Pakisztánban ugyanis mindmáig nincs törvénybe foglalva, hogy tiltott lenne a kannibalizmus.

Az eset hatására azonban a pakisztáni vezetők vélhetően szigorítják is a törvényeket, amelyek a bűncselekmények kapcsán többnyire nagyon enyhék, hiszen az eset egyik elkövetője már volt börtönben egy 24 éves nő megölése miatt, azonban mindössze két évet ült tettéért.

A két férfit egyébiránt szomszédaik buktatták le, akik többször is bejelentést tettek a rendőrségen a lakásukból áradó elviselhetetlen bűz miatt.