Bíróság mondta ki, hogy nem bűncselekmény, ha a főnök az alkalmazottra pukizik

Brauny , 2018. április 12.
Bár a bíróságok dolga az esetek jelentős többségében nem egy vidám feladat, de néhány esetben azért hozzájuk is eljutnak olyan őrült ügyek, mint David Hingst esete, aki azért jelentette fel volt cégét, mert főnöke rendszeresen lepukizta őt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


David 2008 és 2009 között dolgozott egy ausztrál építőipari cégnél egyszerű adminisztrátorként, és elmondása szerint rendszeresen lelki és fizikai megaláztatások érték, de a legsúlyosabb szerinte az volt, amikor a főnöke szó szerint odament hozzá és lefingotta.

Ez több esetben is előfordult, ezért David pert indított, aminek részeként közel 2 millió ausztrál dollárt - ez nagyjából 200 millió forint - szeretett volna kihúzni a vállalatból, azonban a bíróság egy közel egy hónapos tárgyalássorozat után döntött: az eset nem bűncselekmény, sem zaklatás, így nem jár kártérítés.

Az érintett főnök szerint nem emlékszik konkrét esetre, de szerinte egy párszor előfordulhatott, hogy amikor a David közelében lévő fénymásolóhoz lépett, akkor eleresztett pár galambot, de ez soha nem zaklatási célzattal vagy direkt történt.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!