Bemutatta a világ legvékonyabb laptopját a HP

Brauny , 2016. április 06.
A New York Times International Luxury Conference szakmai rendezvényen a HP bemutatta a világ eddigi legvékonyabb laptopját, amelyet HP Spectre névre kereszteltek, és a rendkívül mutatós, CNC-forgácsolással készült alumínium házba bújtatott masina legnagyobb érdekessége, hogy alig 10,4 milliméter vastag.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Csak az összehasonlítás érdekében a HP Spectre szemernyivel sem vastagabb, mint például egy hagyományos ceruzaelem, vagy egy régebbi okos- illetve mobiltelefon, de a vékonyság önmagában még nem minden, mellé ugyanis páratlanul stílusos megjelenés és erő is társul.

A HP Spectre ugyanis Intel Core i5 és i7 processzorokkal lett felszerelve - típustól függően -, ami mellé 8GB rendszermemória és egy 512GB-os SSD is társul, mindkettő a gyorsaság, utóbbi pluszban még a biztonságos adattárolás jegyében.

A laptop egy 13,3 hüvelykes full HD kijelzőt is kapott, ami szinte keret nélkül biztosítja a tökéletes felhasználói élményt, mindezt pehelykönnyű kivitelezés társaságában, a masina ugyanis alig nyom többet 1 kilónál.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

becky • Messiás #3 • 3 éve, 6 hónapja és 19 napja

nagyon szép, biztos drága is

Perec • Hiperaktív #2 • 3 éve, 6 hónapja és 19 napja

Kis erőmű és nagyon stílusos gép. Kíváncsi vagyok az árára.

csillucs • Nagymester #1 • 3 éve, 6 hónapja és 19 napja

Te jó ég de jól néz ki.