13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei

2020. augusztus 06.
20.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tegnap délután került megrendezésre a Samsung Galaxy Unpacked eseménye, ahol végre minden kiderült a legújabb Note szériáról, az új tabletekről és az okoskiegészítőkről.

Elsőként a Galaxy Note 20 széria mutatkozott be, mely hatékony a munkavégzéshez és igazi játékélményt is kínál.

A készülék két verzióban érhető el, a 6,7 colos Note20 és a 6,9 colos Note20 Ultra változatokban. Az új telefonokhoz egy továbbfejlesztett S Pen is tartozik, mellyel még könnyebb a jegyzetelés és a mindennapi élet. Kamerák tekintetében a sima Note20 64 / 12 / 12 MP-es kamerákat rejt, míg a nagyobbik modell 128 MP-es kamerát kapott a 64-es helyett. A készülékek hazánkban augusztus 21-től lesznek elérhetőek, de már most elő lehet rendelni.

Bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei - 2. kép

A Note készülékek után megismerkedhettünk az új Galaxy Tab S7 és S7+ tabletekkel. A kisebbik egy 11 colos kijelzővel bír, míg a nagyobbik modell 12,4 colos kijelzőt kapott. Az S Pent a tableteknél is könnyedén lehet használni, de kiegészülnek még egy billentyűzettel is.

A készülékek után az okoskiegészítők kapták a főszerepet, így megismerkedhettünk az új Galaxy Watch3 okosórával. Az óra 41 mm-es és 45 mm-es változatokban lesz kapható, valamint Misztikus Bronz, Misztikus Fekete és Misztikus Ezüst színekben. Az óra képes mérni a Véroxigén-szintet, a pulzust, EKG-t készít és még számos fitnesz funkcióval bír. A Samsung Health segítségével több mint 120 különböző edzésvideó érhető el, így ki sem kell mozdulni az edzőterembe.

Bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei - 3. kép

Végezetül bemutatkozott az új Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgató, mely alakjában nagyon hasonlít egy babszemre. A kütyü három mikrofonnal és Hangfelvevő egységgel érkezik a lehető legtisztább hangzásért. A fülhallgatók Aktív zajszűrés funkcióval is rendelkeznek, így valósághű és kiterjedt hangzást biztosítanak, a felhasználók pedig eldönthetik, hogy be- vagy kikapcsolják a környezeti hangokat maguk körül. A Buds Live szintén három színben lesz elérhető: Misztikus bronz, Misztikus fekete és Misztikus ezüst.

Bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei - 4. kép

Az előrendelés már elindult, a készülékek augusztus 21-től lesznek elérhetőek hazánkban. Ha még több információt szeretnél megtudni az új készülékekről, akkor olvasd el az Androgeek cikkét.