13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Bemutatkozott a Samsung Galaxy S10 és mellette az első összehajtható készülék is

2019. február 21.
11.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nagy bejelentésekkel szolgált tegnap este a Samsung, akik bemutatták legújabb prémium okostelefonjaikat, ezáltal a Galaxy S-sorozat tizedik születésnapja alkalmából hivatalosan is lehullt a lepel a Samsung Galaxy S10-ről.

A gyártó legújabb készüléke azoknak ideális választás, akik egy prémium kategóriás Androidos okostelefont szeretnének maguknak innovatív funkciókkal, professzionális kamerarendszerrel és kimagasló teljesítménnyel, amihez kompakt megoldások, valamint egy új dinamikus AMOLED kijelző tartozik

Az eszköz azon túl, hogy már képes az 5G kapcsolatra, három változatban érkezik, így a Galaxy S10 mellett a Galaxy S10+ és a Galaxy S10e is a boltok polcaira kerülhet, de külön eszközt szentelt a gyártó az 5G-képes modelleknek.



Bemutatkozott a Samsung Galaxy S10 és mellette az első összehajtható készülék is - 2. kép

A Samsung Galaxy S10-széria mindegyike erős nyolcmagos processzorral, 6/8/12GB RAM-mal, valamint típustól függően 128GB/256GB/512GB/1TB tárhellyel kérhetők majd. Hazánkban március 8-án kerülnek a boltok polcaira 309.990 (Galaxy S10), 344.990 (Galaxy S10+) és 257.990 (Galaxy S10e) forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülékek pedig gyönyörű színekben érkeznek majd.

A hagyományos készülék mellett a Samsung bejelentette első összehajtható okostelefonját is, mely Galaxy Fold név alatt egy 7,3 hüvelykes dinamikus AMOLED Infinity Flex kijelzőjével szerelt eszköz lesz, ami kihajtva és összehajtva egyaránt egy kompakt, hovatovább erőteljes kijelzőt kínál nekünk.

Az eszköz teljesen új élményt kínál a mobilvilágban, a prémium teljesítmény mellett kiemelkedő multimédiás élmény és sokoldalú kamerarendszer társaságában. A Galaxy Fold itthon csak erősen limitált mennyiségben lesz elérhető, egyelőre ismeretlen időpontban.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy S10 és mellette az első összehajtható készülék is - 3. kép

A Samsung bemutatta továbbá újgenerációs viselhető eszközeit is, így a Galaxy Watch Active okosórát, a Galaxy Fit/Fit e fitneszkarkötőt, valamint a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatót.

A Galaxy Watch Active egy stílusos okosóraként az egészségtudatos felhasználók számára lesz jó választás, hiszen a mindennapi mérések és a teljesítménykövetés mellett képes lesz a vérnyomás folyamatos monitorozására, de akár az alvásunkat is nyomon követhetjük vele.

A Galaxy Fit és Fit e fitneszkarkötő ezzel szemben kifejezetten edzésekhez lett megálmodva egy rendkívül vékony és elegáns dizájnnal, segítségükkel pedig bármilyen sportteljesítmény, séta, futás, edzőtermi edzés nyomkövetését beállíthatjuk majd, de ebben az eszközben is találhatunk alvásfigyelőt a vízállóság mellett.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy S10 és mellette az első összehajtható készülék is - 4. kép

A Galaxy Buds fülhallgató ezen felül egy vezeték nélküli fülhallgató lett azok számára, akik sportolás közben is szeretnének kényelmesen zenét hallgatni. Az AKG hangzásvilágával büszkélkedő eszköz természetesen a mindennapokra is kiváló, sőt mi több, vezeték nélküli töltést kínál a felhasználónak egyszerűen a tokba helyezve.

A Galaxy Watch Active, és a Galaxy Buds eszközök itthon március végén, a Galaxy Fit e áprilistól, míg a Galaxy Fit várhatóan májustól lesz kapható 79.990, 48.990, 12.990 és 29.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.