9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Azt hitték az anyukáról, hogy megszállta az ördög, pedig csak beteg volt

2019. január 15.
10.5471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Igencsak ráijesztett családjára néhány héttel ezelőtt a 39 éves Lorina Gutierez, akiről azt hitték, hogy megszállta az ördög, lévén félelmetes görcsrohamok kezdték gyötörni, félrebeszélt, hallucinált, furcsán viselkedett és erőszakossá vált, ami korábban nem volt jellemző a háromgyermekes anyára.

Férje, a 42 éves Stephen Gutierez a Sun munkatársainak elmondta, hogy még szenteltvizet is locsolt párjára, mert azt hitte, hogy megszállta az ördög, de nem használt, így inkább kihívta a mentőket, akik azonnal elszállították a pszichiátriára, azonban az ilyenkor megszokott gyógyszeres kezelések valamiért nem használtak.

A folyamatos vizsgálatok során aztán az orvosok érdekes felfedezést tettek, lévén egy 15 centiméteres tumort találtak a nő petefészkében, ami olyan sejteket termelt, melyek arra kényszerítették az immunrendszerét, hogy megtámadják az agyát, és végül ez okozta a furcsa viselkedést.



A nő mára rendbe jött, de ezt egy két hónapos intenzív kezelés eredményének köszönheti, hovatovább azzal a tudattal kell élnie, hogy betegsége bármikor újra kiújulhat!