Az 5 legszexibb szuperhős

Brauny , 2017. november 11.
Fénykorukat élik manapság a szuperhősös filmek, melyekben a főbb szerepeket sármosabbnál-sármosabb színészek játszák el, melyeket már csak emiatt is élmény megnézni a moziban. Mivel egyre csak szaporodnak az efféle alkotások, úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük, hogy az eddig látott filmek között kik voltak azok a színészek, akik a legszexisebbek voltak szuperhősnek. Lássuk ötös listánkat!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Henry Cavill (Superman)

Henry Cavill ugyan első ránézésre nem az a tipikus szuperhős jellem, de a 185 centiméter magas, igencsak jó testalkattal rendelkező színész azért olyat alakított a 2013-as Acélemberben vagy a tavalyi Batman vs Superman-ben, hogy arra egy darabig még biztosan emlékezni fogunk. Sőt mi több, dagadó izmait és kiállását hamarosan ismét megcsodálhatjuk az Igazság Ligája című mozifilmben!

Az 5 legszexibb szuperhős - 2. kép

2. Chris Hemsworth (Thor)

Naná, hogy Chris Hemsworth sem hiányozhat a listánkról, a hajkoronájától megszabadított színész után ugyanis sokan sóhajtoztak a moziban, amikor hatalmas Mjölnirjét pörgetve Thort alakította. Ez persze nem meglepő, hiszen a 190 cm magas Adonisz-testű monstrum korunk egyik legszexisebb színésze, legújabb filmjében pedig rövid hajjal mutatta meg magát, de véleményünk mit sem változott.

Az 5 legszexibb szuperhős - 3. kép

3. Hugh Jackman (Farkas)

Hugh Jackman ugyan nem az a tipikus jó pasi, de a 188 centiméteres színész tipikusan olyan jellemet jelenített meg a vásznon immáron sokadik alkalommal Rozsomákként, hogy abba nagyon könnyű azonnal beleszeretni. A tökéletes test ugyanis egy dolog, de a zord arcvonások mögött lapuló jellem az, ami összességében szerethetővé is teszi a színészt és a karaktert, miközben a szexiségre sem lehet panasz.

Az 5 legszexibb szuperhős - 4. kép

4. Ben Affleck (Batman)

Bár manapság már sajnos csak árnyéka önmagának, azért a legjobb Batman alakítást határozottan Ben Afflecknek köszönhetjük. A 192 centiméter magas színész a filmvásznon rendszerint nagyon szikár jellemét mutatta, tökéletesen kidolgozott teste mellett pedig Bruce Wayne-ként, azaz a jelmeze nélkül olyan sármőr volt ő, mint annak idején James Bond.

Az 5 legszexibb szuperhős - 5. kép

5. Chris Evans (Amerika kapitány)

Természetes, hogy a sorból nem hagyhatjuk ki Chris Evans-t sem. A 183 centijével a többi szuperhős között ugyan egészen alacsonynak számít, de Amerika kapitány jelmezébe bújva, vagy civilben egyaránt egy olyan karaktert személyesít meg, ami a legtöbb nő bálványa. Tökéletes teste és kisfiús formája mellett pedig egy dolog miatt imádjuk még nagyon: a mosolyáért!

Az 5 legszexibb szuperhős - 6. kép

 
3 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #3 • 1 éve, 2 hónapja

Hát ez egy nagypn jó kis cikk lett!

Minoni • Polihisztor #2 • 1 éve, 2 hónapja

Na igen ezek a "szuperhősök"!

Sandy • Messiás #1 • 1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Superman és Thor nagyon jók