Átadták a Coca-Cola legújabb élelmiszeripari raktárát

Mariann , 2017. szeptember 16.
A Coca-Cola HBC Magyarország nemrégiben ünnepélyes keretek között adta át legújabb és egyben hazánk legnagyobb élelmiszeripari raktárát. A vállalat ma már 25 európai országba szállítja termékeit, éppen ezért szükségszerű volt a 2 milliárd forintos beruházás. Az ünnepélyes átadón beszédet mondott Szijjártó Péter is, külgazdasági és külügyminiszter.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az elmúlt években megháromszorozódott a vállalat exporttevékenysége, így indokolttá vált a dunaharasztiban található központ bővítése. A 2 milliárd forintos beruházással egy 6500 négyzetméteres raktárat épített fel a cég, mely 5 futballpályának megfelelő területet jelent. A 12 méter magas épületben 12 ezer raklapon összesen 8,4 millió liter termék fér el. Ez a hatalmas létesítmény 30 ezer kereskedelmi egységet képes kiszolgálni.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elmondta:

A nemzetgazdaság erejét az mutatja meg, hogy a nagy világmárkák mennyire tüntetik ki bizalmukkal. Örömmel látjuk, hogy a Coca-Cola HBC Magyarország termékei előállításához szükséges alapanyagok kétharmada hazai beszállítóktól származik, és üdvözöljük, hogy továbbra is elkötelezettek Magyarország mellett.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.