7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Ártatlanságát árulja egy amerikai egyetemista

2014. március 21.
3.2951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő híreket hozott nyilvánosságra az Elite Daily magazin egy amerikai egyetemistáról, aki 27 évesen még mindig szűz, noha nem csak nagyon jól néz ki, hanem esze is a helyén van, hiszen orvostanhallgatónak készül, ám most mégis úgy döntött, hogy ártatlanságát áruba bocsájtja.

Elizabeth Raine ebből a célból egy internetes blogot is indított, amelyben elárulta, hogy több mint 90 millió forintnak megfelelő összeget vár azért, hogy valaki megkaphassa első éjszakájának jogát.

A lány egyébiránt saját bevallása szerint még sosem látott meztelen férfit, valódi kapcsolata sem volt, és ő sem mutatkozott pucéran mások előtt.

Érdekesség, hogy a fiatal lány nem anyagi gondjai miatt döntött így, sőt mi több, azzal is tisztában van, hogy erkölcsileg helytelen a döntése, a befolyó pénzösszeg egy jelentős részét pedig jótékony célra szeretné felajánlani.

Elizabeth egyébiránt kikötötte, hogy az első éjszakáért cserébe senki se várjon szerelmet tőle, a pénzért ugyanis csak ártatlanságát lehet megvenni, érzéseit azonban nem. Az aukcióról és a történtek alakulásáról további tájékoztatást ígért a lány.

Ártatlanságát árulja egy amerikai egyetemista - 2. kép


Ártatlanságát árulja egy amerikai egyetemista - 3. kép