9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Arianna Huffington: Az alvás forradalma - könyvajánló

2016. október 08.
5.6721
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben jelent meg a Geopen kiadó gondozásában Arianna Huffington könyve, melyben az írónő az alvás hiányával és annak következményivel foglalkozik, és szeretné megváltoztatni az emberek gondolkodását az alvással kapcsolatban. Az alvás forradalma című könyv sokaknak segíthet, hogy ismét nyugodtabban tudjon aludni és kipihenje magát.


Manapság egyre több embert érint az alváshiány, ami veszélyes az egészségre, a munkaképességre, a teljesítményre, sőt még a kapcsolatokra is károsan hat az alvás hiánya. Arianna Huffington az egyik legbefolyásosabb amerikai újságíró, aki a The Huffington Post nevű internetes portált is alapította, azt állítja, hogy az alvás forradalmára van szükség. Ezért is írta meg könyvét, Az alvás forradalma címmel.

A könyvben rengeteg személyes történettel mesél az alvás aspektusáról, de olvashatunk még az alvással és az alváshiánnyal kapcsolatos legújabb tudományos kutatásokról is. A könyv tartalmazza az alvási rendellenességek fajtáit, szimptómáit, megelőzésük vagy lehetséges gyógyításuk módjait. Ötleteket kaphatunk a gyorsabb és könnyebb elalvásra is.

Ha Te is alváshiánnyal küzdesz vagy csak egyszerűen nehezen tudsz elaludni, akkor ez a könyv talán segítségedre lehet anélkül, hogy orvoshoz fordulnál.
3 hozzászólás

bababum

8 éve, 2 hónapja és 12 napja

Érdekesnek hangzik a könyv.

válasz erre

becky

8 éve, 2 hónapja és 12 napja

ezt sok embernek el kéne olvasnia ha tényleg olyan jó

válasz erre

zsebibaba

8 éve, 2 hónapja és 13 napja

Érdekes lehet ez a könyv.

válasz erre