2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

Apák napi kalandra hív a Telenor

Brauny , 2018. június 08.
Május első vasárnapja köztudottan az édesanyáké, de mi a helyzet az édesapákkal? Erre hívja most fel a figyelmet a Telenor, akik június 11-ig egy kampányhoz várják azok jelentkezését, akik szeretnék meglepni a saját apukájukat egy különleges kalanddal.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A "Köszönd meg a gyerekkori emlékeid egy élménnyel" szlogennel induló Apák napi Telenor-kampány lényege, hogy az apák napja előtt minden gyermek felidézze közös emlékeit az apukájával, és aki szeretné meglepni szülőjét egy ilyen emlékkel, az június 11-ig küldje be ötletét és emlékét az apaknapikaland.hu weboldalon keresztül.

A Telenor garantálja, hogy legalább három ötletet a gyakorlatban is megvalósítanak majd június 17-én, azaz apák napján, amit aztán egy kisfilm részeként tárnak majd a nagyvilág elé.

Amikor az anyák napi tetkó kollekciót terveztük, már akkor tudtuk, hogy szeretnénk majd tenni azért, hogy az apák is megkapják az őket megillető köszönetet. Mert pont annyira alap, hogy apának is jár a #kosziapu, mint hogy #anyucool - mondta el Tumó Nóra, a Telenor kampányért felelős kommunikációs csapatának vezetője.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!