32 °Cborús égbolt
2020. augusztus 07., péntek • Ibolya

Anyatejjel fröcskölték le a nőt, aki távozásra szólította fel a parkban szoptató anyát

Brauny , 2016. augusztus 08.
A nyilvános szoptatás problémája hónapok óta ismét egyre fontosabb figyelmet kap a közemberek részéről, ezáltal egyre többen vannak mellette, miközben mások támadják. Most egy utóbbi csoporthoz tartozó nőnek látták el a baját Angliában!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A történetet a Daily Mail hozta nyilvánosságra - természetesen név nélkül. A sztori a Facebookon indult el, ahol egy nő egy nyílt csoportban elpanaszolta, hogy miután távozásra szólított fel egy kismamát, aki egy családjával gyakran látogatott parkban mindenki szeme láttára táplálta gyermekét, az távozás helyett anyatejjel lefröcskölte a kötekedőt.

A nő szerint azért ment oda a szoptató anyához, mert szerinte nem csak gyermekét zavarta a jelenet, hanem férjének figyelmét is elvonta, mire a kismama állítólag keresetlen szavakkal illette a nőt, és a melléből tejet spriccelt rá.

A panaszos nő bár abban a reményben írt a helyi fórumra, hogy megértő szavakat talál, azonban a többség inkább ostobának és szánalmasnak nevezte őt, hiszen a szoptatás, a kisbaba táplálása a világ legtermészetesebb dolga, amiből normál esetben semmilyen megbotránkoztató dolog sem látszódik a külvilág számára.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!