Annyira berúgott a férfi, arra sem emlékezett, hogy eladta az autóját

Brauny , 2017. szeptember 08.
Új-Zélandon is fel tudnak önteni a garatra az emberek, ha arról van szó, amit mi sem bizonyít jobban más, mint az alábbi kis történet, amely az ország egy aprócska városában, Rotoruában történt, ahol egy férfi annyira berúgott, hogy arra sem emlékezett, amikor eladta az autóját.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A neve elhallgatását kérő ember esetét a helyi rendőrség hozta nyilvánosságra, miután főhősünk azzal ment be hozzájuk a nagy banzáj másnapján, hogy valaki ellopta a kocsiját, mert nem találja a járművet, se a slusszkulcsát.

Dennis Murphy, a helyi rendőrség szóvivője szerint azonban csakhamar kiderült, hogy semmiféle bűncselekmény nem történt, lévén a férfi az éjszakai órákban konkrétan 150 ezer forintnak megfelelő összegért eladta az autóját valakinek azért, hogy tovább tudja folytatni a mulatozást.

Erre azonban már nem emlékezett, de nagy szerencséjére, az új vevő másnap ellenőrizte az autó állapotát egy olyan oldalon, ahol a lopott autókat tartják nyilván, és mivel közben megtörtént a bejelentés, itt látta a körözést, így azonnal bevitte a rendőr-kapitányságra a járművet, ahol a két érintett félre bízták az ügy rendezését.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!