6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Adok-Kapok Napok: Ismét ruhát gyűjt az ország!

2014. április 28.
2.4831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Április 26-án ismét elindult a Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásában az Adok-Kapok Napok névre hallgató jótékonysági program, amelynek keretein belül a szervezők ismét ruhákat szeretnének gyűjteni nehéz helyzetben lévő, rászoruló családok számára.

A szervezet tavaly is közel 18 ezer ruhaadományt gyűjtött össze a nehéz sorsú családok számára, amivel a kezdeményezés az év legnagyobb ruhagyűjtő akciójává nőtte ki magát, és idén is hasonló aktivitást várnak a szervezők, akik két hétig fogadják a használt, de jó minőségű és tiszta ruhákat, amelyeket május 11-ig az Adománygyűjtő pontban (45-ös üzlet) lehet átadni.

A programot természetesen idén is megtámogatják hazai hírességek, így Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Dombóvári Vanda és Dobó Kata az elsők között voltak, akik elhozták jótékonyságra szánt ruhaneműiket.

Az összegyűjtött ruhákat az Ökumenikus Segélyszervezet fogja eljuttatni olyan gyermekek és családok részére, akiknek nem telik ruhára, netán olyan helyzetbe kerültek, hogy valamiért mindenük odaveszett, vagy mindenüket hátrahagyva kellett elmenekülniük.