7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A világ legrövidebb házassága? Alig 15 percet volt házas egy dubaji pár!

2018. május 31.
7.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Elképesztő dolog történt a napokban egy dubaji párral, akik leginkább az arrafelé jellemző hozomány miatt házasodtak össze, és nem a szerelem miatt, azonban a sors úgy hozta, hogy alig 15 perccel a boldogító igen kimondása után máris külön utakon jártak.

Történt ugyanis, hogy a férj és leendő apósa az esküvő előtt megegyezett, hogy több mint 7 millió forintot fizet lánya kezéért két részletben, ezáltal az egyiket rögtön a megállapodás papírozásakor, a másikat pedig az esküvő után.

Az első részletet a férj rendben ki is fizette, azonban az após a házasságkötés után türelmes várakozás helyett azonnal követelőzni kezdett a pénz után, amiből akkora perpatvar lett, hogy a férfi inkább úgy döntött, rögtön el is akar válni a lánytól.

Mint később a helyi sajtónak elmondta, nagyon megalázó volt, hogy az após nem tudott pár percet várni, amíg kiélvezi kicsit a boldogságot, és pár perccel később elmegy az autójához, ahol a pénz volt, ezért inkább úgy határozott, szenvedjen más vele és a lányával.