8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A Telenor segít a tudásmegosztás korlátainak ledöntésében

2015. szeptember 11.
2.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Az oktatás és a versenyszféra közötti éles határ lebontása, a diák-tanár-szülő partnerség erősítése, valamint a digitális technológia integrálása az oktatásba - ezek lesznek a legfontosabb alapelvei a Telenor Youth Forum programjának, amelyre szeptember 20-ig bárki szabadon jelentkezhet.

Hogy megkönnyítsék a jelentkezők dolgát, szakavatott zsűri - így D.

Tóth Kriszta, az UNICEF nagykövete, L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány elnöke, Dojcsák Dániel, az IVSZ tartalom igazgatója, Mann Dániel, a Grund vezetője, valamint Kutas István, a Telenor kommunikációs vezetője - gondoskodott arról, hogy a fiatalokat megfelelő inspirációval és biztatással legyenek ellátva a tudásmegosztás, a jövő oktatása és saját meglátásaik kifejtése kapcsán.

A segítséget egy közös, world café formában megrendezésre került beszélgetéssel oldották meg, ahol a fiatalok megismerhették a zsűri véleményét az oktatás jelenlegi problémáiról, és megvitatták a felmerült, valamint a saját ötleteket is, így a digitális jövővel kapcsolatban már most nagyon sok hasznos ötlet merült fel.

A Telenor Youth Forumra szeptember 20-ig lehet pályázni, majd a hazai jelentkezőknek október 1-jén be is kell mutatniuk ötleteiket a magyar zsűri előtt, akik a prezentációk alapján négy pályamunkát küldenek tovább a nemzetközi döntőbe, amire Oslóban kerül sor.