13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

A Sound apukái elárulták boldogságuk titkát

2016. július 15.
3.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Lotfi Begi és Náksi Attila is pörgette a lemezeket az idei Balaton Soundon, ahol arról meséltek a JANA stégnél, hogy mi volt életük legboldogabb pillanata.

A két apuka tudja mire szeret a magyar bulizni, mi okoz a fiatalok számára zenei boldogságot.

Náksi Attila már évtizedek óta járja az éjszakákat és pörgeti a legjobb zenéket, ami számára igazi boldogság, de a legboldogabb pillanat életében két gyermekének születése volt. Ez a boldogság természetesen a mai napig tart, ezen felül az a rengeteg ember is sok mosolyt csal az arcára, akik imádják a lemezlovas szettjeit.

Nagyon szeretem azokat a zenéket, amikben benne van a boldogságfaktor, amikor elmosolyodsz, mikor megszólal egy dallam, amikor megjön egy ének és felteszed a kezedet és önkéntelenül is ott van a mosoly az arcodon, énekled azt a refrént...

Lotfi Begi számára szintén a család, gyermeke születése a legboldogabb emléke. A dj-producer szerint a boldogság az, amikor minden összeáll egy képpé. Legutóbbi dalában, melyet Mező Misivel készített, szintén ezt a témát feszegeti.

Mindenki próbálja azt az egy szót keresni, hogy mi az a boldogság és lehet, hogy alapvetően boldog vagy, de nem veszed észre, hogy az vagy. Szerintem a boldogság az nem pénz vagy jólét függvénye? a boldogság az pont az a pillanat, amikor minden összeáll eggyé és akkor minden rendben van.

Ha kíváncsi vagy a két lemezlovas milyen titkokat árult még el, akkor nézd meg a JANA stégen készült alábbi videókat: