12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A mobilos fotózás szerelmeseinek dedikálva: bemutatkozott a négykamerás Samsung Galaxy A9

2018. október 12.
8.4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A Samsung bemutatta legújabb okostelefonját, mely Galaxy A9 név alatt azzal tűnik ki a tömegből, hogy kifejezetten a fotózás megszállottjainak tervezték, lévén négy hátlapi kamerával lett felszerelve, aminek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen élményünket a legjobb minőségben örökíthetjük meg.

A Galaxy A9 okostelefonba rejtett négylencsés rendszer ugyanis ideális dinamikus és kreatív fotók készítésére is, de a közös pont, hogy mindegyik képünket bámulatos minőségben oszthatjuk majd meg ismerőseinkkel, amihez kétszeres optikai zoom, ultraszéles látószögű lencsék, speciális mélységlencse, valamint egyedülálló funkciók tartoznak.

A készülék főlencséje egyébiránt 24 megapixeles lett, fotóinkat pedig egy 6,3 hüvelykes full HD+ kijelzőn nézhetjük vissza, miközben a csinos formatervezésű házba erős hardverek is kerültek, ezáltal egy nyolcmagos processzor, 6GB RAM és 128GB beépített - 512-ig bővíthető - tárhely áll majd a rendelkezésünkre.

A rendkívül mutatós megjelenésű Samsung Galaxy A9 hazánkban november közepén érkezik 199 990 forintos áron, méghozzá kaviár fekete, limonádé kék és rágógumi rózsaszín variánsokban.