12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A mennyországba írt levelet apukájának a kisfiú, és meglepő módon választ is kapott rá

2018. december 03.
8.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztően megható sztorival állt elő a Sky News magazin a mindössze 7 esztendős Jase Hyndman kapcsán, aki húgával együtt négy évvel ezelőtt veszítette el az édesapját, így az ünnepek közeledésével, illetve apjuk születésnapja miatt pedig gyakrabban gondolnak rá.

A West Lothianban élő kisfiúnak nagyon hiányzik az apukája, éppen ezért úgy döntött, hogy egy levelet ír neki, amit gondosan megfogalmazott, becsomagolt, és meg is címzett, a borítékra pedig ezt írta rá: "Postás bácsi, el tudná vinni ezt a mennyországba az apukám születésnapjára? Köszönöm!"


kép'>A mennyországba írt levelet apukájának a kisfiú, és meglepő módon választ is kapott rá - 2. kép

Az apróság be is dobta a levelét a legközelebbi postagyűjtőbe, azonban ami ezután történt, az nagy emberségre vall, lévén személyesen a brit királyi posta egyik vezetője válaszolt neki, aki elmondta, hogy bár nem volt könnyű, de sikeresen kézbesítették a levelet az apukának.

A mennyországba írt levelet apukájának a kisfiú, és meglepő módon választ is kapott rá - 3. kép

Teri Copland, a kis Jase anyukája a sajtónak elmondta, hogy rendkívül hálás a postának, amiért vették a fáradtságot egy válaszlevél megírásához, hiszen óriási örömet okoztak ezzel kisfiának.