2019. június 20., csütörtök • Rafael

A legjobb sorozatok a 2018-as őszi szezonban

Brauny , 2018. október 14.
Soha nem látott dömping figyelhető meg mostanság a televíziós sorozatok világában, ami egyáltalán nem probléma, hiszen a mennyiség szerencsére a legritkább esetben megy a minőség rovására. Mindez pedig gyakran még egy-egy kedvelt széria sokadik epizódja után is érvényes megállapítás, az idei ősz pedig szerencsére tele lesz, vagy már tele is van egy rakás olyan sorozattal, amiért érdemes lehet bekapcsolni a tévét. Hogy melyek ezek?
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Aranyélet

Idén ősszel záródik a sokak által kedvelt Aranyélet, melynek utolsó évadjában a Miklósi-családra minden eddiginél nagyobb izgalmak várnak, ami nem meglepő, hiszen a család által felfújt lufi kidurranni látszik. A fényűző aranyélet ugyanis csak a látszat volt, a luxusvilla egy maffiózóé, a drága autók és házak pedig mind hitelből vannak, ezáltal kénytelenek egyre súlyosabb bűncselekményeket elkövetni a cél érdekében, de most végre kiderül, hogy miként tudnak kilábalni ebből a slamasztikából.

A legjobb sorozatok a 2018-as őszi szezonban - 2. kép

200 első randi

A 200 első randi egy új magyar sorozat, mely októberben rajtolt el, tehát még bőven van idő pótolni az első részeket, illetve beszállni a történetfolyamba, melyben rengeteg humorral és érzelemmel felvértezve ismerhetjük meg Luca kalandjait, aki elhatározza, hogy mindent megtesz azért, hogy testvére esküvőjére ne egyedül menjen. Ehhez azonban már csak 275 napja maradt hátra, és nemcsak a pasik nehezítik meg a dolgát, hanem többek között a munkahely is.

A legjobb sorozatok a 2018-as őszi szezonban - 3. kép

A mi kis falunk

Már harmadik évadánál tart a A mi kis falunk címmel elindult magyar sorozat, melyben az egyes részek csak gyenge szálakkal kapcsolódnak egymáshoz, éppen ezért bármikor be lehet szállni a történet megismerésébe, mely egy kis falu ügyes-bajos dolgairól szól. Itt minden szereplő egy igazi egyéniség, és epizódról-epizódra mindenki más és más problémákkal néz szembe, miközben garantáltan szem nem marad szárazon a nevetéstől.

A legjobb sorozatok a 2018-as őszi szezonban - 4. kép

The Walking Dead

Bár nem egy kifejezetten csajos sorozat, de ne ítéljünk elsőre, hiszen zombik ide vagy oda, a The Walking Dead egy kőkemény dráma, ahol az emberi kapcsolatok és alakulásuk áll a középpontban. A széria most jár a kilencedik évadnál, a napokban indított az első résszel, és mivel éppen most vesz egészen új fordulatot a cselekmény - sőt, a franchise eddigi legnagyobb változása előtt állunk -, ezért bátran csatlakozzunk hozzá, ha pedig megtetszett, ismerjük meg a korábbi szezonokat.

A legjobb sorozatok a 2018-as őszi szezonban - 5. kép

Most nevess!

A Most nevess! Jim Carrey legújabb sorozata, melyben a jól ismert színész újra bedobja minden nevettető képességét ahhoz, hogy mosolyt csaljon az arcunkra. Ehhez Mr. Pickles karakterét személyesíti meg, akinek miután összeomlik a családi élete, gyakorlatilag folyamatosan elveszíti a józan eszét, ami egyrészről szívszorító, Jim Carrey játéka miatt viszont humoros is egyben, egy kicsit olyan összhatású, mint egykoron a Forrest Gump volt.

A legjobb sorozatok a 2018-as őszi szezonban - 6. kép

Fülledt utcák

A Fülledt utcák egy igazán különleges sorozat, mely most szeptemberben folytatódott, a főszerepben a hetvenes évek New Yorkjával, azon belül is a szex- és pornóiparral, annak felfutásával, aranykorával és leépülésével, aminek részeként egy egészen fülledt dráma bontakozik majd ki a szemeink előtt. Mindezt olyan sztárokkal előadva, mint Maggie Gyllenhaal vagy éppen James Franco, de érdemes kiemelni David Simont, aki forgatókönyvével sokat tett hozzá a sorozat minőségéhez.

A legjobb sorozatok a 2018-as őszi szezonban - 7. kép

 
2 hozzászólás

bababum • Pipi #2 • 8 hónapja, 3 hete és 3 napja

A mi kis falunk óriási kedvenc. Imádom.

leoni • Messiás #1 • 8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Aranyéletre kíváncsi leszek, bár nekem ez már túl sok. Az első 200 randi nagyon vicces