A legjobb lángosok nyomában - Vénusz Lángos Voks 2017

Mariann , 2017. június 17.
A Vénusz immáron hatodik alkalommal keresi a legjobb hazai lángosozókat, hiszen nyáron ez az egyik legkedveltebb strandétel. A Lángos Voks oldalon ráadásul nem csak szavazhatunk a különböző büfékre, hanem az országos lángos térképen akár régiónként is rákereshetünk, hová érdemes betérni egy finom falatra.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A www.langosvoks.hu oldalon jelenleg több mint 400 regisztrált hely található, melyek között böngészhetünk és akár szavazhatunk is rájuk. Mint minden évben, úgy idén is Vénusz napraforgó-étolajat nyerhetnek a versenyzők: az első helyezett 500 liter olajjal gazdagodik, a második helyezett 300 literrel, a harmadik helyezett pedig 200 literrel. Idén is meghirdetik a "Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2017" címet, melyhez 500 liter napraforgó-étolaj is jár majd a nyertesnek.

A verseny június 6-tól egészen augusztus 31-ig tart, hogy egész nyáron mindenki leadhassa szavazatát, valamint nevezze kedvenc lángosozóját. Ha közösségi oldalakon szeretnéd megosztani másokkal kedvenc ételed fotóit, akkor használd a #langosvoks és a #kedvenclangosom hashtageket.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!