19 °Cborús égbolt
2020. augusztus 15., szombat • Mária

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2014. január 25. - január 26.)

Brauny , 2014. január 24.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod a fővárosban, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 

/>
A legjobb hétvégi programok Budapesten (2014. január 25. - január 26.) - 2. kép

A finom rétesek kedvelői január 25-én, szombaton végre szabadon hódolhatnak szenvedélyüknek, lévén idén immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Tápiósági Rétesfesztivál. A rendezvényen nem csak a legfinomabb és legkülönlegesebb réteseket ízlelhetik meg a Tápióságra látogatók, hanem versenybe is szállhatnak a rétessütő királyának vagy királnőjének járó címért.

Egész hétvégén várja továbbá a színházi előadások kedvelőit a Vendégváró Fesztivál, méghozzá a Bethlen Téri Színházban, ahol igazi hírességek lépnek majd színpadra. A négynapos rendezvény különleges vendége a sepsiszentgyörgyi M Studio Mozgásszínház lesz, de számtalan táncegyüttes, színházi produkció és egyéb előadás közül is válogathatnak azok, akik kilátogatnak a január 24-től egészen január 26-ig tartó eseményre.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2014. január 25. - január 26.) - 3. kép

A zenekedvelő programvadászok számára az előttünk álló hétvége konkrét eseményt nem kínál, de lehet készülni távolabbi rendezvényekre, így például január 31-én, a Rocksuli félévzáró vizsgakoncertjére, amely az Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alatt kerül megrendezésre. Az ifjú rocksulis növendékek az eseményen mutatják be, hogy mit tanultak az elmúlt szemeszter során, de az est fénypontja az iskolai tanárok fellépése lesz, méghozzá Solti János, a legendás LGT dobosának vendégeskedésével.

Ha a rockos dallamok helyett valami lágyabb zenére vágynánk, látogassunk el január 27-én és február 17-én, este 19 órától a Duna Palotába, ahol Tangó Hangoló címmel egy elő zenés sorozat indul a Tango Harmony zenekar segítségével, akik kéthetente fergeteges latin hangulatot varázsolnak nekünk. Az eseményen mi magunk is kipróbálhatjuk - méghozzá a legjobb magyar tanárok segítségével - a tangó igazi élményét.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2014. január 25. - január 26.) - 4. kép

A kisgyerekes családosoknak érdemes lesz ugyanakkor a hétvégén elgondolkodniuk egy jó mozin, hiszen már a filmszínházak is vetítik a Mogyoró-meló 3D című családi animációs vígjátékot, 6 éven aluliak számára nem ajánlott korhatárral. Az aranyos kis mesefilmet szerkesztőségünk tagjainak sikerült már szemügyre vennie, és egyöntetű véleményünk, hogy az élménydús kaland inkább csak a kisebb korosztályt érdekelheti majd, a felnőttek számára nem tartogat valódi izgalmakat.
 
6 hozzászólás

Linda • Polihisztor #6 • 7 éve, 1 hónapja és 13 napja

Én most hétvégén maradok itthon és olvasok meg pihenek. kell egy kis ilyen.

becky • Messiás #5 • 7 éve, 1 hónapja és 13 napja

Mirjam írta:
Ez a rétesfesztivál jól hangzik lehet elcsalom a páromat, bár főleg az időjárástól függ majd. Jövőhéten az a rocksulis dolog is jól hangzik.
Hát, hó van. Ha ezen múlt, nem mentek...

Mirjam • Polihisztor #4 • 7 éve, 1 hónapja és 14 napja

Ez a rétesfesztivál jól hangzik lehet elcsalom a páromat, bár főleg az időjárástól függ majd. Jövőhéten az a rocksulis dolog is jól hangzik.

bettike • Überbrutál #3 • 7 éve, 1 hónapja és 14 napja

Rétes fesztivál messze van pedig mennék...

Linda • Polihisztor #2 • 7 éve, 1 hónapja és 14 napja

Hmmm jó kis rétes jöhet de szerintem mozi lesz belőle

monyó • Überbrutál #1 • 7 éve, 1 hónapja és 14 napja

Mogyoró melót megnézném!