13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2013. december 28. - december 29.)

2013. december 27.
2.2421
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod a fővárosban, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha a nagy karácsonyi lakodalom után még mindig szeretnénk egy nagyot falatozni, akkor a hétvégén érdemes ellátogatni a X. Téli Boros-toros fesztiválra, ahol a bor és a disznótoros hagyományos kapcsolatát eleveníthetjük fel. A hagyományőrző rendezvény egy klasszikus disznóvágással, valamint az újbor megkóstolásával kezdődik, de pálinka, forralt bor, forró tea, lovasszán és egy igazi toros vacsora is várja majd az érdeklődőket december 29-én Markazon, a Szent István Sport és Szabadidő Parkban.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2013. december 28. - december 29.) - 2. kép

Ha nem Budapesten, hanem egy vidéki nagyvárosban szeretnénk kikapcsolódni, érdemes Pécsre látogatnunk a hétvégén, ahol december 29-én és december 30-án rendezik meg a Szárnyas Malac Napokat, amelyek a Bóbita Bábszínházba várják az érdeklődőket. A Szárnyas Malac Napok ideális alkalom lesz gyerekeknek és gyerekes családoknak ahhoz, hogy kikapcsolódjanak egy kicsit az ünnepi egyhangúság után, így színházi előadásokat, meséket, mondókákat, dalokat és egyebeket tekinthetnek meg a látogatók. Sőt mi több, idén az Elvarázsolt színház keretein belül egy különleges programmal is készülnek a szervezők, amelyben Diótörő birodalmába repülhetnek el a kalandvágyó látogatók.


A legjobb hétvégi programok Budapesten (2013. december 28. - december 29.) - 3. kép

Amennyiben már januárra szerveznénk programot magunknak, és kedveljük a színházat is, érdemes ellátogatni január 13-án 19 órakor, vagy január 14-én 15 órakor a Vörösmarthy Színházba, ahol Galambos Péter rendezésében a Tanár úr kérem, minden másképpen van! című előadást tekinthetik meg az érdeklődők. A darab az előzetes szerint minden téren formabontó és merész lesz, egy igazi kult-punk operett, amely Karinthy teljes életművét kívánja bemutatni rockzenével, rengeteg improvizációval és egyéb megdöbbentő összetevőkkel a fedélzeten.
4 hozzászólás

Mariann

11 éve, 1 hónapja és 20 napja

Hampster írta:
Indoor miért nincs az ajánlóban????meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley
Mert pár héttel ezelőtt már írtunk róla, hogy lesz mosolygó smiley

válasz erre

Hampster

11 éve, 1 hónapja és 20 napja

Indoor miért nincs az ajánlóban????meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

monyó

11 éve, 1 hónapja és 20 napja

csillucs írta:
mi indoor fesztiválra megyünk majd mosolygó smiley kis koncertre
Jó nektek. Én is mennék...

válasz erre

csillucs

11 éve, 1 hónapja és 20 napja

mi indoor fesztiválra megyünk majd mosolygó smiley kis koncertre

válasz erre