9 °C
tiszta égbolt
2024. április 25., csütörtök
Márk

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2013. december 21. - december 22.)

2013. december 20.
2.8371
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod a fővárosban, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.

/>
A legjobb hétvégi programok Budapesten (2013. december 21. - december 22.) - 2. kép

Mivel közeleg a karácsony, a tél legszebb keresztény ünnepe, érdemes a hétvégén ellátogatni egy igazi évszakváró fesztiválra, mint amilyen 6. Télköszöntő Fesztivál is lesz Újbudán. A többnapos ünnepi vígadalom december 21-től egészen december 31-ig tart majd - kiválasztott napokon -, de számunkra most csak az aktuális hétvégi program érdekes, amelynek a középpontjában a kisgyermekek, illetve a gyermekes családok állnak. A szombaton, 10 órai kezdettel a Fővárosi Művelődési Házban megrendezendő fesztiválon ugyanis karácsonyi kézműves műhely lesz kicsiknek és nagyoknak, de előadással készül a látogatóknak a Zirando Színház is, a Gyerektáncház mellett pedig a nap fénypontja a 40 éves Muzsikás együttes karácsonyi koncertje lesz.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2013. december 21. - december 22.) - 3. kép

Ha szeretnénk kiszakadni a fővárosi forgatagból, és inkább vidéken tölteni a karácsony előtti utolsó hétvégét, érdemes ellátogatni Debrecenbe, ahol az ország legnagyobb halfesztiváljának lehetünk részesei a Kossuth téren. A december 21-én és 22-én immáron 8. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál egy igazán különleges gasztronómiai esemény, amelyet kulturális programokkal is vegyítenek a szervezők. Ennek köszönhetően megkóstolhatják, és meg is vásárolhatják a különféle ízletes halakat és halételeket, miközben kulturális előadások, ünnepi programok és vásárok is várják a Karácsonyi Halnapok résztvevőit.

A legjobb hétvégi programok Budapesten (2013. december 21. - december 22.) - 4. kép

A mozifilmek rajongói sem maradnak majd szórakozás nélkül a hétvégén, hiszen a mozikban már vetítik az Elpuskázva című filmet, avagy Vince Vaughn legújabb művét, ami egy igencsak szórakoztató amerikai vígjátéknak ígérkezik a szürke téli estékre. A filmben Vaughn egy szerencsétlenül járt fickót alakít, akiről váratlanul kiderül, hogy több mint 500 gyermek biológiailag elismert édesapja, miután a termékenységi klinikán évekkel ezelőtt egy kavarodásban összecserélték a mintákat. Az 500 gyerekes apukának így most nem maradt más választása, minthogy felkeresse mindegyik porontyát, és őrangyalként óvja őket mindentől.
5 hozzászólás

pilótakeksz

11 éve, 2 hónapja és 26 napja

Karácsonyi halnapok jövünk! :-)

válasz erre

krisztike

11 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nincs most valami nagy kínálat de a Halfesztivál érdekes lehet!mosolygó smiley

válasz erre

Sandy

11 éve, 2 hónapja és 27 napja

Jó lehet ez a film, kár hogy nem nyertem rá jegyet.szomorú smiley

válasz erre

becky

11 éve, 2 hónapja és 27 napja

csillucs írta:
Ezt az Elpuskázva c filmet meg kellene nézni mosolygó smiley jónak hangzik
Nagyon jó, én már láttam!mosolygó smiley

válasz erre

csillucs

11 éve, 2 hónapja és 27 napja

Ezt az Elpuskázva c filmet meg kellene nézni mosolygó smiley jónak hangzik

válasz erre