13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 5. - szeptember 6.)

2020. szeptember 04.
107.8311
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Idén már 13. alkalommal rendezik meg a Koreai Filmfesztivált, amire szeptember 4. és szeptember 10. között kerülhet majd sor a Corvin mozi falai között, részeként pedig 22 különböző műfajú filmet vetítenek le a kérdéses régióból, de más kapcsolódó programok is várnak majd az érdeklődőkre.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 5. - szeptember 6.) - 2. kép

Szeptember 1-jén indul Budapesten a 16. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál, mely egészen vasárnapig várja azokat az érdeklődőket, akik a Cannes-ban és a Sundance-en is díjazott, több BAFTA-díjas alkotást is szeretnének szemügyre venni, a magyar régió mellett spanyol, francia, iráni és maláj régiókból többek között.

Idén sem marad el a tavaly óriási népszerűség mellett lezajlott Wizz Air Budapest Félmaraton, aminek részeként szeptember 6-án ismét mozoghatunk egy jót. Legyünk kezdők, haladók vagy teljesen profik, a több útvonalas kihívás során mindenki találhat majd magának megfelelőt.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 5. - szeptember 6.) - 3. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20:30-kor érdemes lehet a TV2 műsorát választani, ahol a Bohém rapszódia című zenés film kerül terítékre, míg vasárnap este 21:40-kor a Duna TV lehet jó választás a Volver című nagyszerű spanyol filmdráma miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás