9 °Cszórványos felhőzet
2020. október 29., csütörtök • Nárcisz

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 26. - szeptember 27.)

Brauny , 2020. szeptember 25.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Egész hétvégén várja az érdeklődők a Vajdahunyad várában a Magyar Ízek Őszi Vására, ahol szeptember 26-án és 27-én a nagy vásári forgatagban közel 50 kistermelő kínálja majd portékáit. Lesznek finom ételek, italok, sajtok, lekvárok, borok, sörök, pálinkák, street foodok és persze ajándéktárgyak is.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 26. - szeptember 27.) - 2. kép

Szeptember 25-27. között kerül megrendezésre Újpesten a BorVíkend is, mely a korábban Szüreti Mulatság vagy Újpesti Borfesztivál név alatt ismert esemény újragondolásaként érkezik a Szent István térre, a főszerepben az ország legjobb borászaival és borászataival.

A tavalyi év óriási sikere után idén is megrendezésre kerül a New Wave Pizza & Natural Wine Festival a Blitz Kertben, aminek részeként szeptember 26-án és 27-én egyaránt minden a legjobb, legfinomabb és legkülönlegesebb pizzákról szól majd, így ha kíváncsiak vagyunk a különleges étel reformációjára, itt az alkalom.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 26. - szeptember 27.) - 3. kép

Szeptember 25. és 27. között kerül megrendezésre a 16. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál, mely idén két helyszínen, a Dürer kertben és a Restro Puskinban várja az érdeklődőket. Az első napon díjnyertes hazai képregényalkotók mutatják be rajzaikat, másnap pedig maga a vásár és kapcsolódó előadások lesznek fókuszban.

Ha egy jót kirándulnánk, látogassunk el vasárnap, válasszuk az Őszi séta a Jókai-kertben programot, aminek részeként az említett helyszínen egy másfél órás elfoglaltság vár ránk a Jókai Emlékszobától indulva, a kert összes zegzugának érintése mellett a Madárkiállítást is magába foglalva.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 26. - szeptember 27.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet a Viasat 3 műsorát választani 23:15-től a Valentin nap című romantikus vígjáték miatt, míg vasárnap este 21:10-kor a Duna TV lehet megfelelő a Hirtelen 30 című vígjáték okán. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

Pillangó • Hiperaktív #1 • 1 hónapja, 5 napja

Annyira jó, hogy már vannak ilyen programok.