13 °Cgyenge köd
2020. október 25., vasárnap • Blanka, Bianka

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 19. - szeptember 20.)

Brauny , 2020. szeptember 18.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Örökség Ünnep a Skanzenben címmel egész hétvégén a magyar kultúrához kapcsolódó események várnak az érkezőkre Szentendrén a mezőtúri fazekasságtól a verbunkon át a karcagi birkapörköltig. Persze fellépőkből sem lesz hiány, szombaton Herczku Ágnes és a Nikola Parov Quartet, vasárnap az Erdőfű és Balogh Melinda koncertje várható.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 19. - szeptember 20.) - 2. kép

Egész hétvégén várja az érdeklődőket az Édes Napok csokoládé- és édességünnep a Bazilikánál, ahol mindkét nap délelőtt 10 órától a legjobb és legfinomabb édességeket kóstolhatjuk és vásárolhatjuk meg, miközben ott lesznek a legnagyobb gyártók, a legkisebb manufaktúrák és a legismertebb cukrászok is.

Szeptember 18. és 20. között idén első alkalommal kerül megrendezésre a nagykovácsi Nagy Kohónál a Spájz Fesztivál, ahol kis helyen, kis létszámban ugyan, de nagyon sok szuper program lesz. Akad például Rackajam koncert, lesznek színházi előadások, workshopok, de még éjféli kirándulás is a Nagy-Szénásra.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 19. - szeptember 20.) - 3. kép

Vintage Garázsvásár lesz szombaton és vasárnap az Industrial Lamp Budapesten, ahol gyakorlatilag bármit, sőt mindent is megtalálhatunk majd a retro dolgoktól kezdve az olyan egyedi dizájntermékekig bezárólag, melyek egyedivé tehetik a lakásunkat és bearanyozhatják az életünket. A bolhapiac a múlté, ez itt sokkal több lesz annál!

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet a Duna TV műsorát választani a Fortunata című olasz dráma miatt, míg vasárnap este 22 órakor a TV2 lesz jó döntés, ahol a Mi kell a férfinak? című romantikus vígjáték kerül terítékre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás