17 °Ckevés felhő
2020. szeptember 23., szerda • Tekla

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 12. - szeptember 13.)

Brauny , 2020. szeptember 11.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Most hétvégén tartják - egészen vasárnapig - a Budapest Borfesztivált, mely korlátozásokkal ugyan, de igazán minőségi elfoglaltságokat kínál a Budavári Palota Hunyadi udvarában rengeteg kóstolóval, borvásárral, előadásokkal, tanácsadásokkal és természetesen szuper kapcsolódó koncertekkel kiegészülve.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 12. - szeptember 13.) - 2. kép

Ha szeretjük a jó zenét, és szívesen bővítenénk gyűjteményünket egy bakelittel vagy CD lemezzel, akkor látogassunk el szeptember 12-én a Gólyába, az első Independent Label Fair lemezbörzére, ahol főként underground stílusokkal foglalkozó független hazai lemezkiadók árulják majd nagyszerű portékáikat - rengeteg kapcsolódó program társaságában.

POP UP Garage lesz szeptember 13-án a Füge Udvarban, aminek részeként a tengerentúli garázsvásárok hangulatát idézhetjük vissza, hogy a legkülönfélébb és legdivatosabb ruhadarabokat szerezhessük be magunknak - a boltinál jóval alacsonyabb áron, miközben akár mi is eladhatjuk megunt gönceinket.

A legjobb hétvégi programok (2020. szeptember 12. - szeptember 13.) - 3. kép

A tavaszi Floralia Fesztivál egyfajta pótlásaként vár ránk most szombaton és vasárnap a Római Fesztivál az Aquincumi Múzeumnál, ahol páratlan alapossággal idézik majd meg előttünk a szervezők a római kort gladiátor- és légiós bemutatókkal, kézműves foglalkozásokkal és izgalmas programokkal.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet a Duna TV műsorát választani a Vérkötelék című francia-amerikai dráma miatt, míg vasárnap este 22 órakor a TV2 lehet jó döntés A legnagyobb showman című musical miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

Móni • Überbrutál #1 • 1 hete és 4 napja

Nem szívesen megyek most ilyen helyekre. Annyi a fertőzött.