14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2020. október 3. - október 4.)

2020. október 02.
1.9071
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Október 4-én, azaz most vasárnap kerül megrendezésre a Pasarét Termelői Piac, aminek részeként a Pasarét Bisztró kertje egy óriási piactérré alakul át, ahol az érdeklődők szinte minden finomsággal megtölthetik a kosarukat, amit a hazai termelők csak kipakolnak a péksüteménytől kezdve, a mézig bezárólag.

A legjobb hétvégi programok (2020. október 3. - október 4.) - 2. kép

Szüreti brunch, bazár & borpiac lesz október 3-án és október 4-én a budai Majomhoz néven ismert vendéglátóipari egységben, ahol ezzel szeretnének elbúcsúzni idénre a szabadtéri programoktól, illetve a kültéri elfoglaltságoktól, melyek néhány hónapig a rossz idő miatt megint nehézkesen lesznek megtartva.

Őszi vegán vásár és kirakoda lesz egész hétvégén a Vegan Gardenben, ahol közel sem csak az ételekről szól majd az esemény. Lesznek vegán élelmiszerek, tisztítószerek, szappanok, de még kapcsolódó pólók, táskák, ékszerek, sőt vegán fagylaltok is.

A legjobb hétvégi programok (2020. október 3. - október 4.) - 3. kép

Október első vasárnapján ismét alaposan bevásárolhatnak maguknak a szép növények szerelmesei a budapesti Ellátóházban, ahol újra megrendezésre kerül a Kiskertpiac, aminek részeként nemcsak vásárolhatunk, de hasznos és szakszerű tanácsokat is kaphatunk a szobanövények gondozásához.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet a Viasat 3 műsorát választani 21:00-tól A hihetetlen család 2 című animációs film miatt, míg másnap este 21:10-kor a Duna TV lehet jó döntés, az Edith Piaf-ról szóló Piaf című film miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás