13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2020. október 24. - október 25.)

2020. október 23.
34.4921
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Október 24-25. között kerül megrendezésre az Akvárium Klubban a 3. Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál, mely az egyetlen olyan filmes mustra Magyarországon, ami kifejezetten a gyerekeket célozza, részeként pedig rövidfilmek, kisjátékfilmek, de a Velencei Filmfesztiválon debütált családi filmek is bemutatásra kerülnek.

A legjobb hétvégi programok (2020. október 24. - október 25.) - 2. kép

Már csütörtök óta tart, de vasárnap estig várja az érdeklődőket a Millenárison az Art Market Budapest, melynek részeként a hazai és a külföldi kortárs képzőművészeti alkotások kiállítására kerül sor, mintegy öt kontinens több mint 40 országából érkező kiállítókkal, illetve művészekkel a középpontban.

Ismét összművészeti dzsungel vár azokra, akik ellátogatnak október 24-én a Szimpla Kertbe, ahol a Vad Art rendezvénysorozat legújabb, Tükörország alcímet kapott előadásának részeként ismét csak a képzelet szabhat határt, így kiállítások, performanszok, filmvetítések és még workshopok is várnak ránk a buli mellett.

A legjobb hétvégi programok (2020. október 24. - október 25.) - 3. kép

Október 24-ig várja az érdeklődőket a Müpa Fesztivál Színházában a Budapest Ritmo feat. WOMEX fesztiál, ahol az idei évben rendhagyó módon a WOMEX zsűrije által összeválogatott zenekarok csapnak a húrok közé, így név szerint a Dalinda, a Magos Együttes, a Babra és az Ötödik évszak.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet 22:00-kor a Duna TV műsorát választani az Egy fiú hazatér című amerikai dráma miatt, míg vasárnap a TV2 lesz a jó döntés 22:25-kor A szürke ötven árnyalata okán. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás