13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2020. október 17. - október 18.)

2020. október 16.
34.3941
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ellepik majd Budapest tengerpartját október 17-én a futás szerelmesei, lévén Futás a Lupán név alatt indul az őszi Lupa Beach Run, ahol idén már második alkalommal futhatják körbe a tavat az érdeklődők, de lesznek versenysorozatok, új pálya, versenyközpont és persze jobbnál jobb programok is.

A legjobb hétvégi programok (2020. október 17. - október 18.) - 2. kép

Ha kedveljük a komolyzenei koncerteket, akkor érdemes lehet ellátogatni október 18-án, vasárnap este 19:30-kor a Pesti Vigadóba, ahol a Nemzeti Filharmonikusok egy rendhagyó koncertet ad Hadady László oboa-, és Zempléni Szabolcs Kürtművész társaságában, méghozzá Rajta Martin karnagy vezénylete mellett.

Már szerda óta tart, de egészen szombat estig várja az érdeklődőket a II. Országos Képzőművészeti Filmnapok az Uránia Nemzeti Filmszínházban, ahol rengeteg nagyszerű művészfilmet tekinthetünk majd meg, A művészet templomai epizódok mellett így ott lesz a Peggy Guggenheim gyűjtőszenvedélyét és Moholy-Nagy László életét bemutató mű is.

A legjobb hétvégi programok (2020. október 17. - október 18.) - 3. kép

Különleges túrára indulhatunk majd október 17-én, szombaton a Fővám térről, a Légy a kedvesem Pesten! című eseményen, melynek részeként múzsák és szerelmek nyomába indulhatunk Ady Endre és Veres Pálné nyomában - többek között.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet 21:00-kor a Viasat 3 műsorát választani a Jégvarázs című animációs film miatt, vasárnap este 21:15-kor pedig a Duna TV lehet jó döntés, ahol Az utolsó szó című amerikai filmdráma kerül terítékre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás