14 °Cborús égbolt
2020. október 27., kedd • Szabina

A legjobb hétvégi programok (2020. október 10. - október 11.)

Brauny , 2020. október 09.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Október 10-én rendezik meg immáron hagyományos formában a Nyitott Főzdék Napját Budapesten, aminek részeként a hazai kisüzemi sörfőzdék ismét kinyitják kapuikat azért, hogy megmutassák magukat, különlegességeiket és az érdeklődők megkóstolhassák a manufaktúrák legfinomabb sörkülönlegességeit.

A legjobb hétvégi programok (2020. október 10. - október 11.) - 2. kép

Már szerda óta tart, de még holnap is várhatók programok a Magyar Jazz Ünnepe 2020 alkalmából, melynek részeként a Budapest Jazz Clubban várják a szervezők egy különleges koncertsorozatra, ahol garantáltan mindenki megtalálja a számításait, aki kedveli a műfajt.

Október 9-én és 20-én kerül megrendezésre a járványügyi helyzethez igazítva egy kis módosítással a Budapest Ritmo Piknik, aminek részeként ebben az időpontban 15 ingyenes koncertet nézhetnek meg az érdeklődők a Milelnáris parkban, olyan bandákkal, mint a Csángálló, a Várkonyi Csibészek vagy a Los Orangutanes.

A legjobb hétvégi programok (2020. október 10. - október 11.) - 3. kép

Ha részt vennénk az ősz egyik legnagyobb futófesztiválján, akkor látogassunk el szombaton és vasárnap a Pázmány Péter sétányra, ahol már 35. alkalommal kerül megrendezésre a SPAR Budapest Maraton, ahol kezdők és profi futók egyaránt megtalálhatják majd a számításaikat.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet 21:05-kor az RTL Klub műsorát választani a Nagyfater elszabadul című vígjáték miatt, míg vasárnap este 23:20-kor a Duna TV-n lesz egy különleges program A szerelem rabja című 1976-os szovjet romantikus vígjáték képében. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

leoni • Messiás #1 • 2 hete és 3 napja

Jó kis programok.