31 °Ctiszta égbolt
2021. július 29., csütörtök • Márta, Flóra

A legjobb hétvégi programok (2020. március 7. - március 8.)

Brauny , 2020. március 06.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Március 7-én és 8-án, azaz most szombaton és vasárnap kerül megrendezésre a Kazincbarcikai Csokoládé Fesztivál, aminek részeként ismét lehetőségünk nyílik majd megkóstolni a legkülönfélébb és legfinomabb édességeket. Lesz chilis csokievő verseny, egész napos mézeskalács workship, amatőr gyümölcstorta verseny, mindemellett pedig csokifigurás formálás is az igazi rajongók örömére.

A legjobb hétvégi programok (2020. március 7. - március 8.) - 2. kép

Győrben is minden a csokoládéról szól majd a hétvégén, lévén szombaton és vasárnap kerül megrendezésre a Győri Csokoládé Karnevál, melyen két napon keresztül minden a finomságokról szól majd - ingyenes gyerekjátszóház társaságában. Mindemellett lesz egy halom tematikus program, csokievő verseny, de persze a fellépők sem hiányoznak majd, így itt lesz az Alma Együttes, Burai Krisztián, az Apacuka és Király Viktor is.

Március 7-én, szombaton 17 órai kezdettel a Savaria Arénában Nőnapi Retro Karaván veszi kezdetét, aminek részeként igazi múltidéző hangulat és természetesen rengeteg fellépő várja majd az érkezőket. Ott lesz a helyszínen Charlie, DJ Dominique, Korda György és Balázs Klári, a Desperado, DJ Szatmári feat Jucus, a TNT, a Kozmix, miközben természetesen külföldi világsztárból sem lesz hiány ezáltal Ottawan is színpadra lép majd.

A legjobb hétvégi programok (2020. március 7. - március 8.) - 3. kép

Nőnapi parádé lesz március 7-én Mosonmagyaróváron is, ahol az UFM Arénában igazi sztárfellépők várják majd természetesen nem csak a hölgyeket. Ott lesz majd a helyszínen Vastag Csaba, de a legendás Happy Gang zenekarból Cory is előad néhány retro slágert, miközben a gyerekeknek Kicsi Gesztenye Klub, sportnap, táncbemutató, és megannyi más egyéb tematikus program várja az érdeklődőket.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 23:45-kor érdemes lehet a Viasat 3 műsorát választani a Neveletlen hercegnő című vígjáték miatt, míg vasárnap este 23:45-kor a Duna TV-t érdemes választani az Ez a szerelem című francia filmdráma okán. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

bettike • Überbrutál #1 • 1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Igazi csoki dömping van most hétvégén.