34 °Cvihar
2020. augusztus 10., hétfő • Lőrinc

A legjobb hétvégi programok (2020. március 14. - március 15.)

Brauny , 2020. március 13.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Miután a magyar kormány egy szerdai rendelettel vészhelyzetet hirdetett hazánkban, és korlátozta a rendezvények megtarthatóságát, ezért bizonytalanná vált minden egyes hétvégi esemény megtartása. Emiatt mi is arra ösztönöznénk olvasóinkat, hogy inkább maradjanak otthon, és szervezzenek családi programokat, menjenek ki a szabadba, esetleg üljenek le a televízió elé, hiszen ott érdekes műsorok sokasága várja a nézőket.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 23:15-kor érdemes lehet a Viasat 3 műsorát választani a Szerencsecsillag című amerikai filmdráma miatt, míg vasárnap este 22:25-kor a TV2 lesz jó döntés a Bébibumm című francia vígjáték okán. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás