0 ℃Tiszta idő
2020. február 29., szombat • Szökőnap

A legjobb hétvégi programok (2020. január 4. - január 5.)

Brauny , 2020. január 03.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Rögtön nagy bulival indul az év Pécsen, ahol január első hétvégéjén megrendezik a Made in Pécs Fesztivált, mely műfajtól függetlenül összetrombitálja a pécsi zenekarokat egy közös muzsikálás erejéig. Sőt mi több, idén Veszprémből és Erdélyből is várhatók fellépők, így rendhagyó módon sokkal nagyobb és színesebb lesz a paletta, mint a korábbi években jellemző volt.

A legjobb hétvégi programok (2020. január 4. - január 5.) - 2. kép

Január 4-én, azaz most szombaton máris sor kerül a Toldi Klubban az év első Tesco Disco partijára, aminek keretein belül David Bowie munkássága előtt igyekeznek tisztelegni a szervezők. Természetesen a legenda mellett a hetvenes évek más ikonikus előadói is felidézésre kerülnek, így olyan bandák slágereivel találkozhatunk majd, mint a Rolling Stones, Iggy Pop, Lou Reed vagy éppen a Joy Division.

Az újév alkalmából január 5-én egy nagy testi-lelki feltöltődés vár ránk a Haris Parkban. A Yoga Brunch X Haris Park - Újévi jóga a télikertben névre keresztelt esemény részeként igencsak különleges környezetben mozgathatjuk meg magunkat, méghozzá egy alapos 60 perces flow jógával, illetve egy kapcsolódóan tiszta vegán svédasztallal, aminek jóvoltából nemcsak a lelkünk, a testünk is megtisztul.

A legjobb hétvégi programok (2020. január 4. - január 5.) - 3. kép

A filmkülönlegességek kedvelőinek érdemes lesz ellátogatni a hétvégén az Uránia Nemzeti Filmszínházba, ahol Oscar Shortlist név alatt néhány Oscar-jelölt alkotás kapja a központi szerepet. Vetítésre kerül például Tóth Barnabás: Akik maradtak című műve, Pedro Almodovar: Fájdalom és dicsősége - Penelopé Cruzzal a főszerepben -, valamint Bong Joon-ho legújabb, Arany Pálma-díjat kapott műve, az Élősködők.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 22:30-kor a TV2 lehet jó választás az Anyám nyakán című romantikus vígjáték miatt, míg vasárnap este 21 órakor a Viasat 3 mellett érdemes voksolni a Napsütötte című alkotás érdekében. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

leoni • Messiás #1 • 1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Tesco Disco??? hát ez jó.