0 ℃Tiszta idő
2020. február 29., szombat • Szökőnap

A legjobb hétvégi programok (2020. január 18. - január 19.)

Brauny , 2020. január 17.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ma nyitja a kapuit az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, mely egészen vasárnapig várja a látogatókat a budapesti BOK csarnokban. Az érdeklődők megismerhetik a legújabb fürdőszobatrendeket, valamint az otthoni wellnessel kapcsolatos újdonságokat. Szakmai programokra is várják az érdeklődőket, mint a lakberendezői-, illetve az építész konferencia.

Ha kedveljük a táncot, és nemcsak mi magunk szeretünk pörögni-forogni, hanem azt is szívesen nézzük, ha mások hódolnak ennek a szenvedélynek, akkor a hétvégén feltétlenül el kell látogatnunk a budapesti SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztiválra. A MU Színházban január 16. és 18. között megrendezésre került eseményen hosszabb-rövidebb koreográfiák várnak ránk, a lehető legkülönfélébb stílusokban, amatőröktől a profikig bezárólag.

A legjobb hétvégi programok (2020. január 18. - január 19.) - 2. kép

Amennyiben gyengéink a házilag készített ételek, és imádjuk a húsféléket, főként a házilag készített kolbászkülönlegességeket, akkor érdemes lehet most hétvégén, egészen pontosan január 18-án, azaz holnap Hartára látogatni. A kérdéses időpontban ugyanis egész délután Kolbászfesztivál vár ránk a hartai Művelődési Házban, ahol a legkülönfélébb kolbászokat kóstolgathatjuk meg, sőt vásárlásra is lehetőségünk nyílik majd.

Negyvenedik születésnapját ünnepli az idén a legendás Hair, ebből az apropóból pedig a BEM Moziban jubileumi vetítésre kerül majd sor, ezáltal ismét mozis körülmények között ismerkedhetünk meg ezzel a legendás zenés művel. Minderre január 19-én, azaz most vasárnap délután 18 óra magasságában kerülhet sor, a jól ismert szereplők különleges történetét pedig eredeti nyelven, magyar felirattal nézhetik meg az érdeklődők.

A legjobb hétvégi programok (2020. január 18. - január 19.) - 3. kép

Január 19-én, azaz most vasárnap ismét Vegan Sunday Market lesz az Ankertben, aminek részeként újra alaposan bevásárolhatnak maguknak a vegán életmódot folytatók, sőt rengeteg érdekesség is beszerezhető lesz a piacon. Ezen felül a helyszínen lesznek főzőworkshopok és kerekasztalbeszélgetések is főként azok számára, akik egy futó hóbortnál vagy divatnál azért komolyabban gondolják a vegán életmód követését.

A héten debütált a mozikban Will Smith legújabb mozifilmje, a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk, melyben ismét visszatér a két kedvelt nyomozó, hogy rács mögé zárják a bűnözőket. Nem lesz könnyű dolga Mike Lowrey (Will Smith) nyomozónak és a már félig nyugdíjba vonult Marcus Burnett (Matrin Lawrence) rendőrnek sem. Ha kíváncsi vagy a filmre, akkor irány a mozi vagy előtte olvasd el a Game Channel kritikáját.Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:00-kor érdemes lehet a Viasat 3 műsorára kapcsolni a Szex és New York 2 miatt, míg vasárnap este 22:20-kor a Duna TV lesz jó választás, ahol a Nyolc és fél című filmdrámát tűzték műsorra. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

krisztike • Überbrutál #1 • 1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Megint jó programok vannak.