0 ℃Tiszta idő
2020. február 29., szombat • Szökőnap

A legjobb hétvégi programok (2020. január 11. - január 12.)

Brauny , 2020. január 10.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Újévi Operett Gála veszi kezdetét január 11-én, azaz most szombaton délután 15 órától a győri Vaskakas Művészeti Központban, ahol lehetőségünk nyílik felidézni az évtizedes hagyományokat a magyar operett legnagyobb csillagaival. Az esemény alkalmából felcsendülnek a legnagyobb operett slágerek, méghozzá látványos jelmezekkel, kiemelkedő énekhangokkal, egyedülálló táncosokkal és természetesen élő zenével.

A legjobb hétvégi programok (2020. január 11. - január 12.) - 2. kép

Zabar az ország leghidegebb pontja, a település pedig ebből próbál most turisztikai látványosságot csinálni a hagyományosnak tekinthető Hidegfesztivál részeként, mely január 11-én egész napos elfoglaltságot kínál majd az érkezőknek. Az esemény részeként lesz síelés, forraltbor főzőverseny, íjászat, pálinkakóstolás, hagyományőrző előadások, de még téli rally is többek között.

Eleged van abból, hogy másnak dolgozol? Küszöbön a lehetőség? Most lépj! Ehhez pedig a kezdőlökést a szombaton a budapesti La Vida Duna Rendezvényházban tartandó Business Fesztivál adja meg neked. Ez a kifejezetten vállalkozóknak szóló üzleti esemény rengeteg tapasztalt előadóval, hasznos tanácsokkal, megannyi tudásanyaggal, nem mellesleg pedig komoly inspirációs forrásokkal kecsegtet a látogatók számára.

A legjobb hétvégi programok (2020. január 11. - január 12.) - 3. kép

Hungary Tango Festival név alatt január 10. és 12. között egy átfogó tangófesztivál kerül megrendezésre a balatonfüredi Anna Grand Hotelben, ahol mindenkinek lehetősége nyílik elsajátítani a tangózás alapjait. Részt vehetünk előadásokon, megnézhetünk profi táncosokat, de természetesen lesznek workshopok, oktatások és egyéb kevésbé kötött programok, tehát ha érdekel minket a tangó, biztosan jól szórakozunk majd.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:30-kor érdemes lehet a Duna TV műsorát választani, ahol a Minden áldott reggel című drámát nézhetjük meg, míg vasárnap este 20 órakor az HBO lehet jó döntés, ahol egy újabb szuperhősös film, az X-Men: Sötét Főnix kerül terítékre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás