0 ℃Tiszta idő
2020. február 25., kedd • Géza

A legjobb hétvégi programok (2020. február 8. - február 9.)

Brauny , 2020. február 07.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Egészen vasárnapig tart a Szabadság téren a XIII. Budapesti Mangalica Fesztivál, ahol egész hétvégén a legfinomabb mangalicából készült ételeket kóstolgathatjuk majd, miközben mindent megtudhatunk a mangalicahús előnyeiről. Lesz kiállítás, főzőverseny, de a finom ételek mellé természetesen a kapcsolódó italok is hozzátartoznak majd, ezáltal garantáltan jókat ehetünk és ihatunk is majd ezeken a napokon.

A legjobb hétvégi programok (2020. február 8. - február 9.) - 2. kép

Idén már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Zsolnay Negyedben a Pécsi Csokoládé Karnevál, ahol garantáltan mindenki megtalálhatja majd a számításait, aki kedveli a kérdéses édességet. Ennek részeként kipakol az összes magyar kézműves manufaktúra és csokoládékészítő, akik természetesen nemcsak bemutatókkal és előadásokkal, hanem megkóstolható és megvásárolható finomságokkal egyaránt érkeznek a helyszínre.

Bababörze kerül megrendezésre most szombaton délelőtt 9 órától Dunakeszin, a helyi VOKE József Attila Művelődési Központban, ahol néhány órán át minden csak és kizárólag a kisbabákról szól majd. Ennek fényében, szülők, nagyszülők, anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák egyaránt jöhetnek árusítani és vásárolni gyermekeiknek és unokáiknak, hiszen ami itt nem lesz megvásárolható, az valószínűleg nem is létezik.

A legjobb hétvégi programok (2020. február 8. - február 9.) - 3. kép

Február 8-án, azaz most szombaton tovább folytatódik a Nagy Budapesti Kultúrzsibi a Gozsdu Udvarban, ahol ismét lehetőségünk nyílik megtapasztalni a klasszikus streetmarketek, azaz utcai vásárok hangulatát. A helyszínen a belvárosi bulinegyed így igazán különleges formát ölt, így lehetőségünk nyílik megvásárolni ritka holmikat, kézműves termékeket, miközben alaposan megélhetjük az igazi vásári hangulatot.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 22:20-kor érdemes lehet a Duna TV műsorát választani, ahol A másik Boleyn lány című filmdrámát nézhetjük meg, míg vasárnap este ugyanezen a csatornán a Love Story című romantikus dráma miatt lesz érdemes fennmaradnunk 23 óráig. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

Linda • Polihisztor #1 • 2 hete és 3 napja

A csokis fesztiválok a legjobbak.