13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2020. február 29. - március 1.)

2020. február 28.
6.2491
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A hétvége folyamán ismét megrendezik Magyarország legnagyobb turisztikai kiállítását a Hungexpón Utazás Kiállítás név alatt, ahol lehetőségünk nyílik 40 ország több mint 250 kiállítójával találkozni és egyeztetni. A kiállítás külföldi díszvendége idén Olaszország, belföldi díszvendége pedig Eger lesz, így ha még nem tudjuk, hogy hová menjünk pihenni az idén, ott a helyünk a kiállításon, ahol minden kérdésünkre választ kaphatunk.

A legjobb hétvégi programok (2020. február 29. - március 1.) - 2. kép

Magyar Filmhét vette kezdetét most szerdán a Magyar Filmakadémia Egyesület és a Nemzeti Filmintézet közbenjárásával a Corvin moziban, ahol még ma és holnap is lehetőségünk nyílik szemügyre venni az elmúlt hónapok legjobb magyar filmjeit. Az esemény a Magyar Filmdíj 2020-at és a Magyar Mozgókép Szemlét is magába tömörítve biztosítja nekünk, hogy megismerjük az elmúlt időszak legjobb magyar alkotásait.

Hagyományteremtő jelleggel február 29-én, azaz holnap megrendezésre kerül az I. Áporkai Borforraló Fesztivál a helyi közösségi házban, ahol bárki kipróbálhatja magát másokkal szemben a forralt bor főzésében. A központi program mellett a gyerekeket játszóház, a felnőtteket főzés és kóstolás várja, de lesz retro diszkó, az esemény sztárvendége pedig Krisz Rudi lesz, aki ismert slágereivel repít vissza minket a kilencvenes évekbe.

A legjobb hétvégi programok (2020. február 29. - március 1.) - 3. kép

Az előttünk álló hétvégén ismét megrendezésre kerül Veszprémben a Connector Táncfesztivál, aminek részeként nemcsak versenyzőként és művészei vezetőként, hanem egyszerű táncrajongóként is lehetőségünk nyílik megjelenni. Az esemény vasárnapig vár majd ránk a veszprémi Arénában, ahol szinte minden ismert táncstílus képviselteti majd magát a klasszikus balettől kezdve, a művészeti táncon át a modern társas tánc

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 19:55-kor érdemes lehet a TV2 műsorát választani A Vadász és a Jégkirálynő című fantasy miatt, míg vasárnap este 21:20-kor a Mesék Emmának című cseh romantikus vígjátékot ajánljuk figyelmetekbe a Duna TV kínálatából. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás