13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2020. február 22. - február 23.)

2020. február 21.
10.7631
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A mai naptól egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Debreceni Mangalica Fesztivál a Nagytemplom előtti Kossuth téren, ahol a látogatók lehetőséget kapnak megkóstolni a legjobb mangalicából készült ételeket. A helyszínen ott lesznek az ország több pontjáról érkezett tenyésztők, a legjobb kóstolók mellett pedig természetesen rengeteg mangalicahúsból készült terméket is be tudunk szerezni magunknak helyben.

A legjobb hétvégi programok (2020. február 22. - február 23.) - 3. kép

XII. Országos Farsangi Fánkfesztivál lesz most hétvégén Nagykanizsán, ahol egy igazán fergeteges mulatozás vár majd ránk abban az esetben, ha ezeken a napokon, de főleg szombaton kilátogatunk a Kanizsa Plázához. A helyszínen ugyanis lesz jelmezes felvonulás, workshop, gasztronómiai előadás, fánkkészítő verseny, Guinness rekord kísérlet, de a kulturális programok mellett a sztárvendég sem maradhat el, aki idén Tolvai Reni lesz.

Február 22-én, azaz most szombaton lesz a Magyar Korcsolyázás Napja, aminek apropójából egy speciális program részeseivé válhatunk, ha kilátogatunk a nap folyamán a fővárosi Műjégpályára. A helyszínen lesz teljesen ingyenes korcsolyaoktatás, a haladók számára ügyességi játékok, kapcsolódó érdekes programok, pergős zenék, remek hangulat, de természetesen nem hiányozhatnak majd a legismertebb honi sztárkorcsolyások sem.

A legjobb hétvégi programok (2020. február 22. - február 23.) - 2. kép

A holnapi nap folyamán kerül sor a budapesti Millenáris Park B épületében a XXIV. Csángó Bálra is, ahol ismét lehetőségük nyílik majd a résztvevőknek megismerkedni a legjobb csángó hagyománysokkal és népszokásokkal. A különféle színpadi előadások, bemutatók és fellépők mellett - akik közül a gyermekek, avagy az utánpótlás sem hiányozhat - gasztronómiai bemutató is várható, hgoy minél átfogóbb betekintést kapjunk a csángó kultúrába.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 19:55-kor érdemes lehet a TV2 műsorát választani a Hófehér és a vadász című kalandfilm miatt, míg vasárnap este a Duna TV lehet a nyerő, ahol 21:20-kor egy amerikai dráma kerül vetítésre A paripa - Győztes születik címmel. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

zitucska

4 éve, 5 hónapja és 13 napja

Ez a fánkfesztivál nagyon tetszik.

válasz erre