0 ℃Tiszta idő
2020. február 25., kedd • Géza

A legjobb hétvégi programok (2020. február 15. - február 16.)

Brauny , 2020. február 14.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ha Miskolc, akkor kocsonya, Illetve a hétvégén megrendezésre kerülő Kocsonyafesztivál, mely 2020-ban is az ország legjobb és legkülönlegesebb kocsonyáival és finomságaival várja majd az érdeklődőket. Mindezt rengeteg társprogram, kirakodóvásár, valamint olyan fellépők társaságában,mint Bródy János, a Paddy and the Rats, a Bohemian Betyars, a Ladánybene 27, a Balkan Fanatik a PASO vagy éppen az Anna and the Barbies.

A legjobb hétvégi programok (2020. február 15. - február 16.) - 2. kép

Csokoládé Fesztivál lesz Gyulán az előttünk álló hétvégén, mely két teljes napon keresztül tárt karokkal várja majd a finomságok kedvelőit, méghozzá rengeteg kapcsolódó program társaságában. Lesz például egész napos workshop, csoki suli, a felnőttek számára csokoládé bikás rodeó, csilis csokievőverseny, de az amatőr cukrászok is összemérhetik majd a tudásukat egy szuper kis tortaverseny részeként.

Idén is megrendezésre kerül február 15-én és 16-án a Budapesti Halfesztivál, mely már nyolcadik alkalommal várja az érdeklődőket, méghozzá óriási fűtött sátrakkal, koncertekkel, vidámparkkal, akváriumokkal, óriásbográccsal és természetesen élményhorgászattal is. A helyszínen több száz különféle halételt kóstolhatunk majd meg, és érdemes kiemelni, hogy a fesztivál kiemelt hala az idei évben a ponty lesz.

A legjobb hétvégi programok (2020. február 15. - február 16.) - 3. kép

Szombaton és vasárnap is várja az érdeklődőket az V. Kecskeméti VortExpo Ásványbörze & Életmód Fesztivál a helyi Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. A helyszínen bemutatók, előadások és persze kiállítók sokasága várja majd az érdeklődőket, így megismerkedhetünk a különféle ásványokkal, drágakövekkel, valamint a belőlük készült ékszerekkel és termékekkel, méghozzá a tudatos életmódra ösztönző kísérőprogramok társaságában.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton 22:20-kor érdemes lesz a Duna TV műsorát választani, ahol Tajtékos napok címmel nézhetünk meg egy tartalmas filmdrámát, míg vasárnap este 21 órakor a Viasat 3 lehet jó döntés a Holiday című romantikus vígjáték miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás