12 °Cenyhe eső
2020. szeptember 28., hétfő • Vencel

A legjobb hétvégi programok (2020. augusztus 8. - augusztus 9.)

Brauny , 2020. augusztus 07.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Augusztus 8-án, azaz most szombaton egy igazi mini sörfesztivál várja az érdeklődőket a First Craft Beer Sörfőzdében, ahol Észak-Európa legjobb sörkülönlegességeit kóstolhatják meg az érkezők. A Taproom Minifeszt részeként így hazánkba érkeznek a dán Mikkeller és a To Ol főzdék, valamint az ész Pöhjala söreit is megkóstolhatjuk majd.

A legjobb hétvégi programok (2020. augusztus 8. - augusztus 9.) - 2. kép

Szintén most szombaton érdemes lehet ellátogatni Nagymarosra, ahol a Dunakanyar Fesztivál részeként különleges programok sokasága várja az érdeklődőket. Lesz történelmi séta, kézműves foglalkozások, igazi vásári hangulat, jógaoktatás, kincskeresés, de a hamisíthatatlan vízparti atmoszférát a Be Massive lemezlovasai garantálják majd.

Ha már régóta nem vásároltál semmit sem, akkor szombaton déltől irány a Szimpla Kert, és a Vintage Légy-Ott! névre keresztelt különleges ruhavásár. az esemény részeként kifejezetten a vintage és a fenntartható divatot képviselő vállalkozók, alkotók és árusok kínálják majd műveiket a különleges divat kedvelőinek, így igazi különlegességek beszerzésére lesz itt lehetőségünk.

A legjobb hétvégi programok (2020. augusztus 8. - augusztus 9.) - 3. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:15-kor válasszuk a Duna TV kínálatát, ahol a Monte Wildhorn csodálatos nyara című filmdrámával utazhatunk egyet, míg vasárnap az RTL Klub lesz jó döntés a Kutya egy nyár című romantikus dráma miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás