2020. január 19., vasárnap • Sára, Mária

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 7. - szeptember 8.)

Brauny , 2019. szeptember 06.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Idén már 28. alkalommal rendezik meg a hétvégén Európa legszebb borfesztiválját, méghozzá a Budavári Palota környékén elterülő Budapest Borfesztivált, aminek részeként közel 200 magyar és külföldi kiállító várja a borkedvelőket. Mindehhez természetesen nagyszerű színpadi programok csatlakoznak majd, így különféle swing, jazz és világzenei előadók szórakoztatják a vendégeket, miközben persze a gyerekeknek szánt eseményekből sem lesz hiány.

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 7. - szeptember 8.) - 2. kép

A Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark idén is otthont ad az Országos Vadásznapnak, ami egyben a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválként a legjobb vadételekkel és vadászati előadásokkal várja az érdeklődőket. A most szombaton várható eseményen lesznek kapcsolódó gyerekprogramok (Kákics együttes), de koncertek is, így a Magashegyi Underground, Péter Srámek és Danics Dóra is színpadra lép többek között.

Ötödik alkalommal várja az érdeklődőket most hétvégén Nagykátán a Tápiófeszt, mely a nyári fesztiválok hangulatát igyekszik megteremteni előttünk az őszben, rengeteg változatos programmal, gyerekeknek szánt eseményekkel, kempo bemutatóval és néptánc előadással. Érdemes lesz szombaton és vasárnap a színpadi programokat is követni, hiszen olyan fellépők látogatnak a városba, mint a Kowalsky meg a Vega, Szikora Róbert és az R-GO vagy Horváth Tamás.

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 7. - szeptember 8.) - 3. kép

Ha újra a Balaton partján mulatnánk egy nagyot, érdemes lehet felkeresni ma és holnap a III. Szent Kristóf Szüreti Fesztivál és Gasztropikniket, aminek részeként a legjobb borokat és a legjobb környékbeli finomságokat kóstolhatjuk majd meg. Lesz kézműves vásár, kóstoló, bográcsozás, grillezés, arcfestés, lovaskocsizás, népi játszóház, a sztárvendégek között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Bunyós Pityu vagy Tóth Andi.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21 órakor válasszuk a Viasat 3 műsorát, ahol a Nem kellesz eléggé című romantikus vígjátékot nézhetjük meg, míg vasárnap este 21:10-től a Duna TV lehet jó választás a Szeretlek benneteket című klasszikus romantikus vígjáték miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás