8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 28. - szeptember 29.)

2019. szeptember 27.
13.8511
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Szeptember utolsó hétvégéjén ismét megrendezésre kerül a Szentendrei Jazz- és Bornapok, aminek jóvoltából a város Fő terén és a környező utcákban rengeteg kulturális program várja két színpadon az érdeklődőket. Ezeken főként szuper jazzkoncerteket élvezhetnek majd a látogatók, de lesznek többek között tematikus séták, előadások, árverések, sőt a környék szőlő- és bortermelésével kapcsolatos hagyományokat is megismerhetjük.

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 28. - szeptember 29.) - 2. kép

Idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre szeptember 28-án a zebegényi Tökvilág Fesztivál, mely a környék legnagyobb őszi kulturális rendezvényeként idén is rengeteg embert vont a Dunakanyarba Nem véletlenül, hiszen a nagyszerű vásári hangulat mellett rengeteg fellépő várja majd az érdeklődőket, így előadást tart többek között Kassai Odett, a Zrínyi Pop, Szalók Ági, valamint Mihályi Réka is.

Egész hétvégén várják az érdeklődőket a XV. Demecseri Káposztás Napok, aminek jóvoltából sztárvendégek, színes kulturális műsor, kirakodóvásár, vidámpark, versenyek, nem mellesleg rengeteg káposztás étel lesz a fő attrakció. Ezen felül nem maradnak majd ki a sorból a gyerekprogramok, a kispályás foci, a horgászverseny, de persze főzőverseny is lesz a káposzta kedvelőinek legnagyobb örömére.

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 28. - szeptember 29.) - 3. kép

Már hetedik alkalommal rendezik meg ma és holnap a Tiszai Hal Napját Szolnokon, mely a Sparhelt Fesztivállal együtt a Tisza partján várja az érdeklődőket, méghozzá különféle halas ételek társaságában. Az eseményen kiállítások, kézművesek, vásár, gyerekprogramok és olyan fellépők várnak majd az érdeklődőkre, mint a Zolbert Duó, az Indian Joe Band vagy Cseszárik László.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21 órakor érdemes lesz a Viasat 3 műsorát választani, ahol a Szex és New York 2-n derülhetünk nagyokat, míg vasárnap este 21:15-kor a Duna TV lehet jó választás a Monte Wildhorn csodálatos nyara című filmdráma miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

EszterSzabadkai

4 éve, 11 hónapja és 14 napja

Zebegénybe tuti elnézünk. mosolygó smiley

válasz erre