2020. január 28., kedd • Károly, Karola

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 14. - szeptember 15.)

Brauny , 2019. szeptember 13.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Amennyiben egy igazi kutyás hétvégét csapnánk, látogassunk el szeptember 15-én a budapesti Kamaraerdőben megrendezésre kerülő Farkasfesztre, mely kutyaegészség fesztiválként inkább kedvenceinkről szól majd. Lesznek előadások, érkezik egy igazi kutyasuttogó, de mindemellett állatorvosi tanácsadás, állapotfelmérés, sőt ügyességi- és szépségversenyek is várják az érdeklődőket.

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 14. - szeptember 15.) - 2. kép

Idén is megrendezésre kerülnek a Szekszárdi Szüreti Napok, így szeptember 12. és szeptember 15. között rengeteg változatos program várja majd a jó borok, a finom ételek, valamint a szuper fesztiváli hangulat kedvelőit. Ehhez olyan fellépők színesítik majd a szüreti napokat, mint a Kowalsky meg a Vega, a Republic, Charlie, Ákos és a Pannonia Allstars Ska Orchestra.

Már 16. alkalommal rendezik meg az idén a Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivált, aminek részeként pénteken és szombaton minden a jó borról és a dödölléről szól majd Nagykanizsán, méghozzá rengeteg kísérőprogram, versenyek, felvonulások és természetesen koncertek társaságában. A fellépők között olyan ismert előadókat köszönthetünk majd, mint a Lord, a Kozmix, Vastag Tamás és a Quimby.

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 14. - szeptember 15.) - 3. kép

Szeptember 13. és 15. között ismét megrendezésre kerül a Rácalmási Tökfesztivál, ahol három napon át a szuper programoké lesz a főszerep, méghozzá a legkülönfélébb tökös programok, gasztroélmények, kézművesek, kiállítások és egyebek társaságában. Nem hiányoznak majd a koncertek sem, így pénteken a Junkies és az R-Go, szombaton Rúzsa Magdi és az Ámokfutók, szombaton pedig az USNK és a Bikini jelentik majd a fő attrakciót.

Szintén a hétvégén rendezik meg Hajdúhadházon a Hadházi Káposztás Napokat, melyen azon túl, hogy minden a finom káposztás ételekről és italokról szól majd, azért a központi elemet természetesen a mulatozás kapja. A motoros felvonulás mellett így a gyerekeknek lesz például Iszkiri koncert, míg a felnőttek olyan együttesekre tombolhatnak, mint a Tankcsapda, az Irigy Hónaljmirigy, az USNK vagy a Children of Distance.

A legjobb hétvégi programok (2019. szeptember 14. - szeptember 15.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21 óra 40 perckor kapcsoljunk a Duna TV műsorára, ahol egy klasszikus romantikus dráma, a Garni-zóna kerül vetítésre, míg vasárnap este 21 órakor a TV2 lesz jó választás a Csajok hajnalig című 2017-es komédia miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

Enci • Überbrutál #2 • 4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Mariann írta:
Rácalmásra érdemes ellátogatni, az egész városban mindenhol lehet cuki tökfaragásokat látni.
De jó pofa lehet.

Mariann • Megszállott #1 • 4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Rácalmásra érdemes ellátogatni, az egész városban mindenhol lehet cuki tökfaragásokat látni.