13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2019. október 5. - október 6.)

2019. október 04.
9.8151
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Október 5-én és október 6-án tartják a Velemi Gesztenyenapokat, amire hagyományosan idén is nagyszerű kísérőprogramok társaságában kerül majd sor azon túl, hogy minden az ízletes gesztenyéről szól majd. Ennek megfelelően szombaton például A Két Zsivány és az Apostol együttes szórakoztatja a látogatókat, míg vasárnap a Fonográf emlékzenekar élő koncertje után Ziskó Olivér dobmágus tüzes produkciója zárja az eseményt.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 5. - október 6.) - 2. kép

Már csütörtök óta tart, de egészen vasárnap estig vár majd ránk a Móri Bornapok, aminek részeként ismét rengeteg szórakoztató lehetőség várja a látogatókat a város egész területén. A finom újbor kóstolása, a gasztronómiai élmények és a vásári hangulat mellett például koncertekből sem lesz hiány, így pénteken elcsíphetjük Rúzsa Magdit, valamint a Ghymes koncertjét, szombaton este az Eleven Holdat, valamint Nagy Ferót és a Beatricét, vasárnap pedig a Bagossy Brothers fellépését.

Ha imádjuk a jó magyar borokat, akkor vasárnapig vár ránk a Villányi Vörösbor Fesztivál, aminek részeként a legjobb hazai borászatok érkeznek a helyszínre, termékeiket pedig minőségi színpadi programok mellett élvezhetjük majd. A fellépők között köszönthetjük majd Janicsák Vecát, a Rudán Joe Akusztikot, a Budapest Bárt, de nagy koncertet ad a rendezvénytéren a Mobilmánia együttes is.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 5. - október 6.) - 3. kép

Ha egy igazán családias, már-már falunapi jellegű eseményre látogatnánk a hétvégén, most szombaton kerül megrendezésre immáron 11. alkalommal a Demjéni Káposztás Étkek Napja, ahol egy napon át minden a legjobb hagyományos káposztás ételekről szól majd. Ezen felül egész nap zenés műsorok, bemutatók, a gyerekeknek pedig külön játszósarok lesz felállítva, az esemény sztárvendége pedig maga Csocsesz lesz.

Siófokon ismét megrendezésre kerül a Balaton egyik legnépszerűbb gasztrofesztiválja, a Halfesztivál. A három napos rendezvényen természetesen a halé lesz a főszerep, mellette pedig rengeteg program várja a kicsiket és nagyokat, valamint koncertek is lesznek. Érdemes ezen a szép őszi hétvégén a Balatont választani egy kis kikapcsolódásra, kirándulásra.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 23:20-kor érdemes lesz az RTL Klubra kapcsolni, ahol a Szerelmes szingli szittert keres című romantikus vígjátékot tekinthetjük meg, vasárnap este 22:20-kor pedig a Duna TV lehet jó választás, ahol egy klasszikus magyar dráma, az Amerikai anzix kerül műsorra. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

kalifa

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Megint van miből választani. Vagy siófok vagy Demjén lesz a befutó.

válasz erre