0 ℃Tiszta idő
2020. május 26., kedd • Fülöp, Evelin

A legjobb hétvégi programok (2019. október 26. - október 27.)

Brauny , 2019. október 25.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Idén 23. alkalommal várja már az érdeklődőket a Csabai Kolbászfesztivál, aminek jóvoltából egész hétvégén lehetőségünk nyílik tömni magunkba a legfinomabb kolbászokat és különlegességeket. A versenyek, kóstolók és vásárok mellett természetesen nem maradnak el a nívós színpadi programok sem, méghozzá olyan előadókkal, mint a Halott Pénz, a Magna Cum Laude, a Kowalsky Meg a Vega vagy a Punnany Massif.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 26. - október 27.) - 2. kép

Csipkebogyó Fesztivál lesz most szombaton Szarvaskőn, aminek részeként egy napon át minden csak a csipkebogyóról, erről a magyar csodanövényről szól, melyből rengeteg ízletes és egészséges finomság készíthető. Az egész napos programok, előadások és elfoglaltságok mellett lesznek kvízek, túrák és színpadi programok olyan fellépőkkel, mint az Örökség, a Tarnai Rock Band vagy a Zinfield.

Tovább folytatódik az idei esztendőben a Tök jó Zalakaroson rendezvénysorozat, aminek részeként egy teljes héten át minden nap izgalmas elfoglaltságok és programok várják majd a helyszínre látogatókat. Most szombattól így tökös kreatív foglalkozások, zenei koncertek, október 31-től pedig Halloween pari, jelmezverseny, kölyökdiszkó és egyéb különlegességek várnak ránk a Gyógyfürdő téren.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 26. - október 27.) - 3. kép

Egyetlen napra teljesen átalakul a budapesti Vajdahunyadvár, október 26-án ugyanis Drakula vár! címmel egy a közelgő Halloween alkalmából igencsak aktuális vámpíros eseménysorozat fogadja a látogatókat. Lesz vámpírszínház, előadás Lugosi Béláról, de természetesen nem maradhat el a klasszikus vámpírfilmek vetítése sem a kult horrorok kedvelőinek.

Ha szívesebben néznénk egy aktuális horrort, a filmszínházak már vetítik a Halálod appja című filmet, melyben egy népszerű applikáció okoz bonyodalmat, mely megmondja kipróbálója halálának napján, csakhogy a számok hirtelen és váratlanul elkezdenek valóra válni...

A legjobb hétvégi programok (2019. október 26. - október 27.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 22:30-kor érdemes lehet az RTL Klub műsorát választani a Tammy - Nagymami elszabadul című vígjáték miatt, míg vasárnap este 21:20-kor a Duna TV lehet jó választás, ahol A szabadság útjai című romantikus drámát vetítik majd. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

Sonci • Messiás #1 • 7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Csabai kolbászfesztivál a legjobb.