6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

A legjobb hétvégi programok (2019. október 19. - október 20.)

2019. október 18.
7.3081
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Október 19-én, azaz most szombaton már második alkalommal kerül megrendezésre a SZEGA Nemzetek Sajtfesztiválja, melyen ismét képviseltetik magukat a legjobb hazai és külföldi sajtkészítő mesterek és manufaktúrák. Az egész napos sajtkóstolási lehetőség mellett lesz sajtverseny, borkóstolás, vásár, de a fellépők sem hiányozhatnak majd, így ott lesz a Peet Project és a Budapest Bár is.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 19. - október 20.) - 2. kép

Egész hétvégén várja az érdeklődőket Lajosmizsén a 3. Őszi Csokoládé Fesztivál, aminek részeként a városban két teljes napon át minden a legjobb csokikról szól majd. Lesz csokoládé gyurmázás, csokis akadálypálya, mézeskalács workshop, csilis csokievőverseny, de természetesen fellépőkből sem lesz hiány, így szombaton Kökény Attila, vasárnap Zoltán Erika szórakoztatja majd az érkezőket.

Már csütörtök óta tart, de egészen vasárnapig vár majd ránk a kilencedik alkalommal megrendezésre került Mozinet Filmnapok, aminek részeként nagyszerű filmek egész sora vár ránk a budapesti Puskin moziban. Az eseményen rengeteg művészfilm kerül a középpontba, sőt mi több, az esemény alkalmából mutatkozik majd be Bagota Béla első rendezése is Valan - Az angyalok völgye címmel, melyet Cannes-ban is díjaztak.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 19. - október 20.) - 3. kép

Őszi Gasztroséta lesz most hétvégén Etyeken, ahol szombaton és vasárnap egyaránt nyitott pincék és finomabbnál-finomabb ételek várnak az érkező vendégekre a helyi gasztrosétányon. Az érkezők összesen 17 kiállító termékeit kóstolhatják majd meg, méghozzá a Gingalló Csokoládéműhelytől kezdve a Rókusfalvy Birtokig bezárólag, sőt murci- és mustkóstolás egyaránt várható.

Ha egy jó filmet néznénk a mozikba, és szeretjük a zombis akciózást, néhány moziban már vetítik a Zombieland - A második lövés című filmet, melyben olyan ismert színészek alakítanak nagyot, mint Emma Stone, Woody Harrelson vagy Dan Aykroyd.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 19. - október 20.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 23:15-kor érdemes lehet a Viasat 3 műsorára kapcsolni, ahol az Oviapu nyaral című családi vígjátékot tekinthetjük meg, míg vasárnap este 22:10-kor a TV2 lesz a jó választás, ahol A szürke ötven árnyalata kerül műsorra. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

bettike

4 éve, 10 hónapja és 18 napja

A csoki mindig jó. mosolygó smiley

válasz erre