0 ℃Tiszta idő
2020. május 29., péntek • Magdolna

A legjobb hétvégi programok (2019. október 12. - október 13.)

Brauny , 2019. október 11.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Október 10. és október 13. között ismét megrendezésre kerül a budapesti Várkert Bazárban a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár, aminek részeként ismét az irodalom és a könyvkultúra kapja a főszerepet a helyszínen. A helyszínen nemcsak korábbi könyvek és könyvkülönlegességek lesznek megvásárolhatók, de mindemellett friss megjelenések között is szemezgethetünk majd.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 12. - október 13.) - 2. kép

Szombaton és vasárnap a vidéki búcsúk kedvelőinek legnagyobb örömére Budapesten is egy ilyen esemény kerül megrendezésre Terézvárosi Búcsú név alatt, aminek részeként két napon át minden az önfeledt szórakozásról és a mulatozásról szól majd. Mindezt változatos gyerekprogramok, családi események, valamint olyan sztárfellépők teszik teljessé, mint a PASO, a Balkan Fanatik vagy éppen Kovács Kati.

Vasárnapig tart a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban a Disznótoros Kolbászfesztivál, aminek részeként az érkezők lehetőséget kapnak arra, hogy mind az ízek, mind a hangulat terén felidézzék a korabeli falusi disznóvágások hangulatát. A hagyományőrző disznóvágás mellett lesznek bemutatók, kolbászvásár, családi programok, folklórműsorok, de természetesen a zenei előadók sem hiányozhatnak a repertoárból.

A legjobb hétvégi programok (2019. október 12. - október 13.) - 3. kép

Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre a szarvasi Töltöttkáposzta-főző és kolbászkészítő verseny most szombaton, mely egyfajta idénynyitó disznótorként lehetőséget ad nekünk arra, hogy megismerhessük a hagyományos magyar disznóvágások hangulatát. A szuper ételek és kóstolok mellett lesz vágás, de egész napos bemutató is a versenyzés mellett, míg a sztárvendég a Dupla Kávé lesz.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21 órakor a TV2 lesz jó választás a Pofázunk és végünk Miamiban című vígjáték miatt, míg vasárnap este 21:20-kor a Duna TV lehet ideális a drámarajongóknak, az Én és a mostohám című francia alkotás miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

zsebibaba • Überbrutál #1 • 8 hónapja, 1 hete

Kolbászfesztiválra megyünk.